Roundtable Self Service & Automation

Roundtable Self Service & Automation

 

40% van uw heldesktickets automatiseren? Dat kan vandaag de dag! Uw personeel blijven uitdagen? Uw organisatie naar een hoger niveau tillen? Technologie inzetten om de voorsprong op de concurrentie te behalen en te behouden?

Het innoveren van bedrijfsprocessen is een must! Eindgebruikers verwachten vandaag de dag steeds meer. Het optimaliseren van operationele processen leidt tot het versnellen van groei en het verbeteren van de klantervaring. Wil je als organisatie je personeel kunnen behouden en uitdagen dan zul je klantgerichter moeten werken.

Daarnaast zien we een enorme ontwikkeling inzake het automatiseren van IT taken en werkzaamheden. De cloud oplossingen versnellen dit proces aanzienlijk. Bent u hier voldoende op voorbereid?

Roundtable Self Service en Automation

Tijdens onze roundtable Self Service en Automation laten wij u zien hoe u de eerste stap kunt zetten van keep the business running naar change the business en uiteindelijk accelerate the business. Denk hierbij aan:

  1. De noodzaak van digitaal transformeren
  2. Ervaar onze oplossing in de praktijk
  3. Waar staat u nu als organisatie
  4. Wat levert dit voor uw organisatie op?
  5. En verder; Hoe ziet uw roadmap eruit

Waar en wanneer?

De roundtables vinden plaats of in Oosterbeek of in Amsterdam in samenwerking met COMPAREX. U bent welkom vanaf 12.00 voor een gezamenlijke lunch, waarna we om 13.00 uur starten met de roundtable. Op de volgende data organiseren wij onze roundtables:

  • Dinsdag 13 juni
  • Dinsdag 10 oktober
  • Donderdag 12 oktober
  • Dinsdag 14 november

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over onze roundtables of wilt u zich inschrijven? Mail of bel dan met Monique Holthuis (m.holthuis@it-value.nl / +31 6 200 031 45).

Monique Holthuis

Monique Holthuis

Business Consultant
Twitter Facebook LinkedIn Email