Hoe verlaag ik mijn beheerkosten en krijg ik een hogere gebruikerstevredenheid? Dit wordt allemaal besproken tijdens onze roundtable!

Hoe verlaag ik mijn beheerkosten en krijg ik een hogere gebruikerstevredenheid? Dit wordt allemaal besproken tijdens onze roundtable!

 

Termen als Task Automation en Selfservice staan vandaag de dag hoog op de agenda van een IT Afdeling. Iedereen beseft dat het toepassen van deze technieken leidt tot lagere beheerkosten, meer gebruikerstevredenheid en een verbetering van de ICT-volwassenheid van uw organisatie. De vraag is vaak hoe u deze investeringen rechtvaardigt (ook als u uw beheer heeft uitbesteed aan een externe partij).

Wij organiseren twee roundtables waarin wij dit onderwerp samen met onze partners RES Software en Comparex zullen belichten.

Een sessie zal gehouden worden bij Comparex op dinsdagochtend 17 november in Amsterdam (Naritaweg 14).

Er zal nog een sessie georganiseerd worden op donderdagochtend 26 november op onze locatie in Oosterbeek (Stationsweg 44). De sessies starten om 09.30 uur. Rond 13.00 uur sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Tijdens de sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Visie, strategie en roadmap van RES Software
  • Antwoord op de o.a de volgende vragen:
    o Wat betekent Task Automation en Selfservice voor u?
    o Hoe past dit binnen uw IT-Strategie?
    o Hoe kunt u de investering rechtvaardigen?
  • Demo van de RES IT Store, specifiek gericht op actuele uitdagingen en oplossingen

Heeft u interesse in deze sessie en wilt u deelnemen dan kunt u dit via email aangeven aan m.aalders@it-value.nl . Indien u op een van deze data niet kunt maar wel een sessie wilt bijwonen dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zien u graag op een van onze sessies!
Met vriendelijke groet
IT-Value BV

Bob Weber

Bob Weber

Directeur
Twitter Facebook LinkedIn Email
Elza de Haan

Elza de Haan

Business Consultant
Twitter Facebook LinkedIn Email