RES Roundtable ONE Identity Director next step!

RES Roundtable ONE Identity Director next step!

 

Heeft u de eerste stap naar Self Service en Automation reeds gezet en bent u reeds in het bezit van de benodigde RES licenties? Bezoek dan onze speciale roundtable op donderdag 18 mei 2017!

Wat kunt u verwachten ?

Tijdens de roundtable, die door RES en IT-Value wordt verzorgd kijken we met een kleine groep geselecteerde klanten terug naar de route die tot nu toe is afgelegd.

De eerste stap

Hoe is de implementatie en introductie verlopen? Waar staat u nu? 

 •      Adoptie van de gebruikers
 •      Huidige Ontwikkelingen
 •      Functionaliteiten
 •      Werking in de praktijk

Samen met de andere aanwezige klanten, die de RES ONE Identity Director in gebruik hebben, nemen we de tijd om elkaars ervaringen, ontwikkelingen en ideeën te bespreken.

Ontwikkelingen vanuit RES

De roundtable is ook een mooi moment om iedereen bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen. Zo heeft de RES ONE Service Store vanaf het begin van dit jaar een nieuwe naam gekregen; de RES ONE Identity Director. Behalve die nieuwe naam is ook de interface vernieuwd en zijn er interessante vernieuwingen aan toegevoegd.  Hier willen we jullie graag kennis mee laten maken:

 •       Nieuwe End User Self Service Portal & API
 •       Nieuwe ingebouwde reporting tool
 •       Data maskering

Na de eerste stap volgen er meer, wat is uw next step?

Hoe ziet uw roadmap eruit? Waar is uw stip op de horizon en middels welke route wilt u deze bereiken? Om u hiermee op weg te helpen, bespreken we ook de volgende onderwerpen:

 •       Wensen voor nieuwe services
 •       Nieuwe ideeën en mogelijkheden
 •       Gebruik van Starter Packs voor versnelde ingebruikname van RES One Identity Director
  mogelijkheden op het gebied van IT for IT en selfservice
 •       Transformatie van “Keep the business running” naar “Accelerate the business”

Waar en wanneer?

De roundtable RES ONE Service Store vindt donderdag 18 mei plaats inde Business Lounge op het kantoor van IT-Value, Stationsweg 44, 6861 EJ Oosterbeek. U bent vanaf 12.00 uur welkom voor een gezamenlijke lunch, waarna we om 13.00 starten met de sessie. We verwachten rond 16.00 de sessie af te ronden.

Geïnteresseerd?

Uiteraard hopen wij u te mogen verwelkomen! Heeft u interesse in deze sessie en wilt u deelnemen dan kunt u dit via email aangeven aan m.holthuis@it-value.nl. Indien u op een van deze data niet kunt maar wel een sessie wilt bijwonen dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zien u graag op deze sessie!

Met vriendelijke groet
IT-Value BV

Monique Holthuis

Monique Holthuis

Business Consultant
Twitter Facebook LinkedIn Email