Problemen verholpen door nieuwe infrastructuur

Problemen verholpen door nieuwe infrastructuur

 

‘Hoe kunnen we voor eens en altijd onze aanhoudende problemen in de infrastructuur verhelpen?’ Gebruikers waren ontevreden over de infrastructuur en meerdere partijen hadden al geprobeerd de problemen te verhelpen. Zonder resultaat. Ons is het wel gelukt!

Maar hoe?

Samen met de klant hebben we de eisen voor de nieuwe hardware opgesteld. Welke technische en functionele mogelijkheden heeft de klant nodig? Deze vragen hebben we in de markt uitgezet. Na verdere uitvraag heeft de klant de keuze gemaakt voor een leverancier.

Om goed voorbereid aan de slag te gaan met de nieuwe hardware, hebben we de verwachtingen beschreven in een projectplan en een Technisch Ontwerp. Zo is precies duidelijk hoe het resultaat er uit komt te zien.

Een nieuwe hypervisoromgeving is natuurlijk een essentieel onderdeel van de IT-omgeving. Daarom hebben we eerste een uitgebreid testplan opgesteld en uitgevoerd. Pas nadat de klant tevreden was over het resultaat, hebben we alle virtuele servers naar de nieuwe omgeving verplaatst.

Dit is dankzij de goede voorbereiding succesvol verlopen en de gebruikers konden op het afgesproken tijdstip weer gebruik maken van de systemen. En niet onbelangrijk: de aanhoudende problemen zijn niet meer voorgekomen!

Scope

  • Offertebegeleiding
  • Technisch Ontwerp
  • Test & acceptatie
  • Microsoft Hyper-V

 

Elza de Haan

Elza de Haan

Business Consultant
Twitter Facebook LinkedIn Email
Hans Last

Hans Last

Infrastructure consultant
Twitter Facebook LinkedIn Email
Jorn Michielsen

Jorn Michielsen

Infrastructure Consultant
Twitter Facebook LinkedIn Email