Modern beheer

Wie wint, die trakteert…

Het komende jaar is IT-Value DE Ivanti Identity Partner voor heel EMEA. Wij zijn zeer trots en vereerd dat we deze award hebben ontvangen. Het is een enorme waardering voor het werk dat we de afgelopen jaren hebben verricht, de projecten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en last but not least een geweldige teamprestatie.

Modern beheer Nieuws

Waarom je slimme mensen geen dom werk moet laten doen

Het is een herkenbaar beeld voor elke IT-manager: tijd en moeite besteden aan zaken waar je liever helemaal geen tijd en moeite aan wil besteden. Voorbeeld: in een programma ben je verplicht tot het documenteren van alles tot op achter de komma, via onbegrijpelijke omwegen of wetgeving. Of je bent nog afhankelijk van andere afdelingen. Oftewel, zaken die omslaan in tijdrovende processen.

Modern beheer Nieuws

Modern beheer

Bent u te druk met allerlei ad-hoc beheer werkzaamheden? Automatiseer al uw repeterende werkzaamheden. Creëer tijd en budget om te veranderen en kom in regie!

Inspiratiesessies Modern beheer Nieuws

Modern werken

Ga van uw standaard werkplek naar een maatwerk oplossing. Verlaag uw kosten en zorg voor een hogere gebruikers-tevredenheid bij uw medewerkers!

Inspiratiesessies Modern beheer Nieuws

Hoezo te druk? Automatiseer nu uw ticketaanvragen!

Veel bedrijven maken gebruik van een IT Service Managementoplossing zoals TOPdesk. Echter zien wij dat veel bedrijven hun IT Service Managementoplossing nog niet voor de volle 100% benutten.

Modern beheer Nieuws

Haal het maximale uit TOPdesk met Ivanti Automation!

Veel organisaties maken voor hun servicemanagement gebruik van TOPdesk. In TOPdesk kunnen medewerkers middels een self service portaal services aanvragen en incidenten melden. Maakt u ook gebruik van TOPdesk dan helpen wij u graag uw ITSM-proces verder te optimaliseren middels het shift left principe.

Modern beheer Nieuws

5 Tips wat WEL te doen in Azure

Van een administrator die actief is in een IaaS omgeving wordt vaak verwacht dat alle kennis in huis is. Je moet niet alleen in grote lijnen weten hoe je om moet gaan Microsoft Azure, maar er wordt eigenlijk ook verwacht dat je alle details kent. Zelfs als je alle certificaten voor Azure op zak hebt is het in de praktijk nog niet eenvoudig om écht bekend te zijn met alle kleine 'kneepjes' van Azure.

Modern beheer Nieuws

Maak het bijhouden van uw patches en updates gemakkelijker!

Werken in een dynamische omgeving vereist actief beheer. Dit beheer wordt vaak reactief uitgevoerd omdat er op sommige hardware of software problemen ontstaan nadat er een wijziging is geweest om bijvoorbeeld een nieuwe functionaliteit te introduceren.

Modern beheer Nieuws