Nieuws

Overstappen naar een moderne werkplek in de zorg: niet makkelijk, wel noodzakelijk

Binnen de zorg wordt IT steeds belangrijker. En dan niet alleen vanwege nieuwe apparatuur rondom het ziekenhuisbed. Om de enorme administratieve druk op de zorg te verminderen is het overstappen naar flexibele en gebruiksvriendelijke software en technologie onvermijdelijk. De grote vraag is natuurlijk wel hoe je dat dan doet? Bij IT-Value geloven we de oplossing in huis te hebben.

Nieuws

Drie tips om je kosten voor beheer te verlagen

Beheer- en ontwikkeltaken zijn vaak een onzichtbare kostenpost. Ze bestaan vooral uit de tijd die er door jouw personeel in wordt gestoken, waardoor er minder tijd overblijft voor innovatie en ontwikkeling. Bij IT-Value ondersteunen we regelmatig bedrijven die hun beheerprocessen op een moderne manier willen inrichten. We kijken kritisch naar de dagelijkse werkzaamheden van de IT-afdeling en kijken naar de mogelijkheden om deze te automatiseren. De meest voorkomende en tijdrovende processen hebben we op een rij gezet.

Nieuws

Consultant Wouter Suyderhoud: “Mijn droom is om zelfstandig te skydiven”

Cloud Consultant Wouter Suyderhoudt (38) werkt sinds vijf jaar voor IT-Value. Mocht je hem een keer tegen zijn gekomen als klant van IT-Value, dan weet je inmiddels dat hij een expert is in zijn vakgebied. Maar verder…? Hoog tijd dus om hem eens in de spotlights te zetten. Want wie is Wouter Suyderhoudt eigenlijk? Een kijkje in zijn leven door middel van een aantal persoonlijke en professionele vragen.

Nieuws

IT-Value: al 10 jaar een familie van topsporters

Je hebt familiebedrijven en je hebt familiebedrijven. IT-Value is er zeker niet eentje in de traditionele zin van het woord. Er staat geen familie achter het bedrijf die alle aandelen in handen heeft. IT-Value is een familiebedrijf omdat we elkaar meer als familie dan als collega’s beschouwen. Een bedrijf met een warme sfeer waarbij samenwerken en duidelijke communicatie de norm is. Dit jaar bestaan we 10 jaar, en dat is reden voor een jaar lang feest!

Nieuws

Stop met ad hoc beheer en neem de regie!

Er is geen bedrijf ter wereld die een voorliefde heeft voor ad hoc beheer. Niemand wordt er blij van dat de IT-afdeling vooral bezig is met het blussen van brandjes, nooit verder komt dan de belangrijkste dagelijkse prioriteiten en daardoor geen vastomlijnd plan kan uitzetten. Toch is dit wel de dagelijkse praktijk bij veel bedrijven. Hoe ontsnap je uit zo’n vicieuze cirkel? En wat is de beste oplossing? In deze blog leggen we uit hoe je van ad hoc naar proactief gaat in vier stappen.

Nieuws

Zorgeloos op vakantie

Hoeveel tijd besteed de helpdesk in uw organisatie aan herhaaldelijke helpdesktickets? Waarom kosten deze tijd? Hoe kunnen deze tickets anders opgepakt worden? Kan het probleem voorkomen worden? Of kunnen de gebruikers in staat worden gesteld het probleem zelfstandig, snel en ten alle tijden zelf op te lossen?

Nieuws

Hoe kijk jij tegen stress aan?

Visie positief omgaan met stress – Desiré Aalders [HR] Omgaan met stress is een hot topic. Iedereen heeft het erover en steeds meer organisaties gaan het belang van werkgeluk inzien. HR-manager Desiré Aalders deelt haar visie op positief omgaan met stress.

Nieuws

Hoe automatisering helpt om personeelsverloop goedkoper te maken

Door automatisering en het opmaken van profielen kun je jouw personeelsverloop en in- en uitstroom makkelijker maken.

Nieuws Succesvol veranderen