Nieuws

Een interne of externe projectmanager?

Bij de keuze tussen interne capaciteit vrijmaken of een externe projectmanager aan te trekken spelen een aantal overwegingen een rol. Onze stelling: tenzij je iemand intern vrij kunt maken die de benodigde projectkennis en -ervaring heeft dan verdient het aantrekken van de juiste externe projectmanager zichzelf terug.

Nieuws

Bestanden beter beveiligen met Office 365 & Azure

Uw medewerkers verwerken tientallen documenten per dag en hebben toegang tot nog veel meer documenten. In veel situaties heeft een gebruiker toegang tot een uitgebreide fileshare of een Sharepoint site met een vrije rechtenstructuur. Hoe zorgt u ervoor dat de documenten op deze locaties niet onbewust of bewust worden gelekt naar derden?

Nieuws

5 Tips wat WEL te doen in Azure

Van een administrator die actief is in een IaaS omgeving wordt vaak verwacht dat alle kennis in huis is. Je moet niet alleen in grote lijnen weten hoe je om moet gaan Microsoft Azure, maar er wordt eigenlijk ook verwacht dat je alle details kent. Zelfs als je alle certificaten voor Azure op zak hebt is het in de praktijk nog niet eenvoudig om ├ęcht bekend te zijn met alle kleine 'kneepjes' van Azure.

Nieuws

Vijf uitgangspunten voor een nieuwe manier van werken

De komende jaren gaat de definitie van "werken" veranderen, sterker nog we zitten er al midden in. Wat heb je nodig om nieuwe vaardigheden hiervoor in te zetten en je werk gemotiveerd te kunnen blijven doen?

Nieuws

Maak het bijhouden van uw patches en updates gemakkelijker!

Werken in een dynamische omgeving vereist actief beheer. Dit beheer wordt vaak reactief uitgevoerd omdat er op sommige hardware of software problemen ontstaan nadat er een wijziging is geweest om bijvoorbeeld een nieuwe functionaliteit te introduceren.

Nieuws

Heeft u ook performance issues met Citrix en Office 365?

Diverse klanten bellen ons graag voor advies over de performance van hun Cirtix en Office 365 omgeving. IT-Value helpt onze klanten hier graag verder mee.

Nieuws Xperts as a Service

Inzicht in bedrijfsprocessen

In de aanloop naar het automatiseren van bedrijfsprocessen lopen veel organisaties "vast" omdat de bedrijfsprocessen nog niet (volledig) in kaart zijn gebracht. Het inzichtelijk maken van een bedrijfsproces is een taak waar men veelal tegenop ziet en wat daardoor vooruitgeschoven wordt en niet de prioriteit krijgt die het zou moeten hebben.

Nieuws

Ivanti EMEA Consultancy Partner of the Year Award

IT-Value wins the Ivanti EMEA Consultancy Partner of the Year Award.

Nieuws