Nieuws

Maak het bijhouden van uw patches en updates gemakkelijker!

Werken in een dynamische omgeving vereist actief beheer. Dit beheer wordt vaak reactief uitgevoerd omdat er op sommige hardware of software problemen ontstaan nadat er een wijziging is geweest om bijvoorbeeld een nieuwe functionaliteit te introduceren.

Nieuws

Heeft u ook performance issues met Citrix en Office 365?

Diverse klanten bellen ons graag voor advies over de performance van hun Cirtix en Office 365 omgeving. IT-Value helpt onze klanten hier graag verder mee.

Nieuws Xperts as a Service

Inzicht in bedrijfsprocessen

In de aanloop naar het automatiseren van bedrijfsprocessen lopen veel organisaties "vast" omdat de bedrijfsprocessen nog niet (volledig) in kaart zijn gebracht. Het inzichtelijk maken van een bedrijfsproces is een taak waar men veelal tegenop ziet en wat daardoor vooruitgeschoven wordt en niet de prioriteit krijgt die het zou moeten hebben.

Nieuws

Ivanti EMEA Consultancy Partner of the Year Award

IT-Value wins the Ivanti EMEA Consultancy Partner of the Year Award.

Nieuws

Uw ITSM-proces onder de loep

Een Servicedesk wordt vaak gewaardeerd op een aantal punten. Uiteraard is een van de belangrijkste punten het oplossend vermogen van het eerste aanspreekpunt. Daarnaast spelen klantvriendelijkheid en de ervaring van de werkplek een grote rol. Wat echter ook een grote rol speelt bij de gebruikers is de wachttijd op een oplossing. Een veel voorkomende oorzaak van deze wachttijd is de hoeveelheid stations die de melding moet passeren voordat er daadwerkelijk iets gebeurt. De gebruiker wacht enkel op administratieve, vertragende stappen die niet bijdragen aan de oplossing.

Nieuws

In- en uit-dienst proces; de kracht van automatiseren

In iedere organisatie is er verloop van medewerkers. Als IT-afdeling moet u snel kunnen schakelen als een medewerker in dienst komt en ook weer snel iemands toegang intrekken nadat deze is vertrokken. Hoe doet u het onboarden en offboarden nu? Is dit handwerk of kunt u met een paar klikken een nieuwe medewerker toevoegen?

Nieuws

Werkplek van de toekomst

Bij de introductieblog van de thema's heb ik integratie van (cloud)systemen, begeleiding van gebruikers en veiligheid genoemd als belangrijke onderwerpen binnen het thema werkplek van de toekomst. Maar wat is nu de essentie van de werkplek van de toekomst?

Nieuws

Applicatie testen? Gebruik Azure!

Je hebt een nieuwe applicatie of product gevonden dat je graag wilt gaan gebruiken in je organisatie, maar je wilt het natuurlijk wel even testen. Uiteindelijk weet je nooit zeker of het echt is wat je ervan verwacht. Je downloadt even een demo en het ziet er allemaal heel aardig uit. Helaas is de demo voor Utopia gebouwd en niet specifiek voor jouw omgeving, waardoor je niet zeker bent of het technisch allemaal wel klopt. Wat doe je dan? Dan kun je Microsoft Azure gebruiken om snel een duidelijk beeld te krijgen van de applicatie. In dit blog vertellen we je waarom je een applicatie het beste kunt testen in Azure!

Nieuws