Nieuws

Windows 10: stap nu over, voordat je (veel) te laat bent

Wie nog gebruik maakt van Windows 7 doet er goed aan om snel over te stappen op Windows 10. Microsoft stopt namelijk in 2020 met het leveren van updates voor Windows 7. Om precies te zijn na 14 december 2020.

Nieuws

Moderne werkplek

Als we denken aan de moderne werkplek, dan denken we vaak groots. Glazen kantoren, internationale conference calls, een virtuele receptioniste. Maar als je de zaken afpelt blijven goed kunnen samenwerken en flexibel werken over. Maar dat zorgt voor een grote uitdaging binnen de IT. Hoe zorg je ervoor dat die uitdaging wordt verkleind?

Nieuws

IT en business met elkaar verbinden in 6 stappen – deel 2

De masterclass IT-strategie, -beleid en -innovatie, heeft bevestigd dat het belangrijk is om IT en business meer met elkaar te verbinden. In de loop der jaren lijken ze uit elkaar gegroeid te zijn, terwijl ze elkaar juist moeten versterken. Mede gebaseerd op de literatuur uit de masterclass benoem ik hierbij 6 stappen die essentieel zijn om IT en business met elkaar te verbinden. In mijn vorige blog heb ik de eerste 3 stappen om IT en business met elkaar te verbinden uiteengezet. In dit blog volgen de tweede 3 stappen.

Nieuws

Maak je ambities waar

Ambitie is durven doen waar je goed in bent.

Nieuws

Haal het maximale uit TOPdesk met Ivanti Automation!

Veel organisaties maken voor hun servicemanagement gebruik van TOPdesk. In TOPdesk kunnen medewerkers middels een self service portaal services aanvragen en incidenten melden. Maakt u ook gebruik van TOPdesk dan helpen wij u graag uw ITSM-proces verder te optimaliseren middels het shift left principe.

Nieuws

Veilige multicloud-strategieën met Citrix NetScaler

Veel applicaties worden naar de cloud gemigreerd, anderen blijven on-premise staan. Nieuwe applicaties worden meestal aangeboden als SaaS-dienst of worden ontwikkeld in de cloud. Al deze diverse mogelijkheden voor het aanbieden van applicaties brengen uitdagingen met zich mee, zoals beschikbaarheid, performance en beveiliging. Citrix NetScaler kan in deze situaties een oplossing bieden.

Nieuws

IT en business met elkaar verbinden in 6 stappen – deel 1

De meeste IT-infrastructuren zijn in de loop der jaren organisch gegroeid. Dat maakt ze lastig om te beheren. Ook de bijbehorende dienstverlening is op eenzelfde organische manier meegegroeid. Met terechte en onterechte verwachtingen tot gevolg en een organisatie die de waarde van IT niet altijd ziet en begrijpt.

Nieuws

Een interne of externe projectmanager?

Bij de keuze tussen interne capaciteit vrijmaken of een externe projectmanager aan te trekken spelen een aantal overwegingen een rol. Onze stelling: tenzij je iemand intern vrij kunt maken die de benodigde projectkennis en -ervaring heeft dan verdient het aantrekken van de juiste externe projectmanager zichzelf terug.

Nieuws