Nieuws

Citrix; DE solution provider voor multi hybrid cloud oplossingen

Op 7, 8 en 9 januari 2019 vond het Citrix Summit evenement plaats in Orlando, Florida. Dit is het event waarbij Citrix partners geïnformeerd worden over de visie en focus van het bedrijf in 2019. Als Citrix Gold partner was IT-Value uiteraard aanwezig. In deze blog beschrijven we de hoofdlijnen welke tijdens de Summit aan bod gekomen zijn.

Nieuws

Hoezo te druk? Automatiseer nu uw ticketaanvragen!

Veel bedrijven maken gebruik van een IT Service Managementoplossing zoals TOPdesk. Echter zien wij dat veel bedrijven hun IT Service Managementoplossing nog niet voor de volle 100% benutten.

Nieuws

Terugblik 2018 en vooruitblik 2019

Allereerst wensen wij u via deze weg een fantastisch 2019 zowel zakelijk als privé. Zoals u van ons gewend bent staan we in dit bericht stil bij het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het komende jaar.

Nieuws

Windows 10: stap nu over, voordat je (veel) te laat bent

Wie nog gebruik maakt van Windows 7 doet er goed aan om snel over te stappen op Windows 10. Microsoft stopt namelijk in 2020 met het leveren van updates voor Windows 7. Om precies te zijn na 14 december 2020.

Nieuws

Moderne werkplek

Als we denken aan de moderne werkplek, dan denken we vaak groots. Glazen kantoren, internationale conference calls, een virtuele receptioniste. Maar als je de zaken afpelt blijven goed kunnen samenwerken en flexibel werken over. Maar dat zorgt voor een grote uitdaging binnen de IT. Hoe zorg je ervoor dat die uitdaging wordt verkleind?

Nieuws

IT en business met elkaar verbinden in 6 stappen – deel 2

De masterclass IT-strategie, -beleid en -innovatie, heeft bevestigd dat het belangrijk is om IT en business meer met elkaar te verbinden. In de loop der jaren lijken ze uit elkaar gegroeid te zijn, terwijl ze elkaar juist moeten versterken. Mede gebaseerd op de literatuur uit de masterclass benoem ik hierbij 6 stappen die essentieel zijn om IT en business met elkaar te verbinden. In mijn vorige blog heb ik de eerste 3 stappen om IT en business met elkaar te verbinden uiteengezet. In dit blog volgen de tweede 3 stappen.

Nieuws

Maak je ambities waar

Ambitie is durven doen waar je goed in bent.

Nieuws

Haal het maximale uit TOPdesk met Ivanti Automation!

Veel organisaties maken voor hun servicemanagement gebruik van TOPdesk. In TOPdesk kunnen medewerkers middels een self service portaal services aanvragen en incidenten melden. Maakt u ook gebruik van TOPdesk dan helpen wij u graag uw ITSM-proces verder te optimaliseren middels het shift left principe.

Nieuws