Nieuws

Verloren in IT ontwikkelingen?

Iedereen die affiniteit heeft met IT weet dat de ontwikkelingen een stuk sneller gaan dan iedereen kan bijhouden. Als je alleen al kijkt naar de laatste ontwikkelingen op het Microsoft Azure platform op maandelijkse basis, is dit al veel om bij te houden, laat staan op alle vlakken van de IT binnen een gemiddelde IT organisatie.

Nieuws Xperts as a Service

Medewerker aan het woord Elza de Haan

Wil je net als Elza werken bij de leukste IT-familie van Nederland? Deze keer in Medewerker aan het woord: Elza de Haan. Elza is 5 jaar bij ons werkzaam. Zij is bij ons begonnen als Project Manager maar inmiddels doorgegroeid tot Business Consultant, omdat bij de adviserende rol haar interesse ligt.

Nieuws

Wie wint, die trakteert…

Het komende jaar is IT-Value DE Ivanti Identity Partner voor heel EMEA. Wij zijn zeer trots en vereerd dat we deze award hebben ontvangen. Het is een enorme waardering voor het werk dat we de afgelopen jaren hebben verricht, de projecten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en last but not least een geweldige teamprestatie.

Modern beheer Nieuws

Waarom je slimme mensen geen dom werk moet laten doen

Het is een herkenbaar beeld voor elke IT-manager: tijd en moeite besteden aan zaken waar je liever helemaal geen tijd en moeite aan wil besteden. Voorbeeld: in een programma ben je verplicht tot het documenteren van alles tot op achter de komma, via onbegrijpelijke omwegen of wetgeving. Of je bent nog afhankelijk van andere afdelingen. Oftewel, zaken die omslaan in tijdrovende processen.

Modern beheer Nieuws

Microsoft Office 365

Ook u kunt beter gebruik maken van de beveiligingsmogelijkheden binnen Office 365! Wij overtuigen u graag op welk gebied dit het geval is.

Inspiratiesessies Nieuws Tevreden medewerkers

Citrix ADC (Netscaler)

Welke Citrix ADC (Netscaler) past het best bij jouw organisatie? Is dat een fysieke, virtuele of een cloud oplossing?

Inspiratiesessies Nieuws Tevreden medewerkers

Modern beheer

Bent u te druk met allerlei ad-hoc beheer werkzaamheden? Automatiseer al uw repeterende werkzaamheden. Creëer tijd en budget om te veranderen en kom in regie!

Inspiratiesessies Modern beheer Nieuws

Modern werken

Ga van uw standaard werkplek naar een maatwerk oplossing. Verlaag uw kosten en zorg voor een hogere gebruikers-tevredenheid bij uw medewerkers!

Inspiratiesessies Modern beheer Nieuws