Succesvol veranderen

De afgelopen jaren hebben wij uitdagende opdrachten mogen uitvoeren. Variërend van probleemanalyses tot het management van grote projecten en programma’s. Daar zijn wij trots op en dat delen wij daarom graag!

Is een soepele overgang naar een nieuwe IT-partner mogelijk?

Het kiezen van een nieuwe IT-partner is niet altijd makkelijk. En als de keuze is gemaakt, heeft de overgang vaak een grote impact op de organisatie. Gebruikers ondervinden hinder omdat de nieuwe infrastructuur niet werkt zoals verwacht en de nieuwe IT-partner andere service biedt dan de vorige. Wij zijn ervan overtuigd dat dit anders kan!

Succesvol veranderen

Verschillende IT-infrastructuren succesvol samengevoegd

Een bedrijf kan hard groeien. Soms gaat dat geleidelijk, maar soms ook met grote sprongen door bijvoorbeeld overnames of fusies. Dan heeft het samenvoegen of, met een mooi woord, harmoniseren van de IT-infrastructuren niet altijd de hoogste prioriteit. Wanneer de rust teruggekeerd is na zo’n ingrijpende verandering, komen we er tijdens onze dagelijkse werkzaamheden achter dat de verschillende IT-infrastructuren toch wel lastig zijn. Dan wordt er nagedacht hoe dit beter ingericht kan worden. Zo ook bij onze klant. De verschillende IT-infrastructuren zorgden ervoor dat de IT-afdeling niet efficiënt kon werken en dat er veel dubbele kosten werden gemaakt.

Succesvol veranderen

'Past Office 365 bij ons?'

Met deze vraag worstelde onze klant. Maar ook: ‘Hoe zit het met de kosten en de gevolgen voor de gebruikers’? Allemaal vragen die de klant zelf niet kon beantwoorden. Dus hebben ze ons gevraagd om mee te denken.

Succesvol veranderen