Tevreden medewerkers

Microsoft Office 365

Ook u kunt beter gebruik maken van de beveiligingsmogelijkheden binnen Office 365! Wij overtuigen u graag op welk gebied dit het geval is.

Inspiratiesessies Nieuws Tevreden medewerkers

Citrix ADC (Netscaler)

Welke Citrix ADC (Netscaler) past het best bij jouw organisatie? Is dat een fysieke, virtuele of een cloud oplossing?

Inspiratiesessies Nieuws Tevreden medewerkers

Citrix; DE solution provider voor multi hybrid cloud oplossingen

Op 7, 8 en 9 januari 2019 vond het Citrix Summit evenement plaats in Orlando, Florida. Dit is het event waarbij Citrix partners geïnformeerd worden over de visie en focus van het bedrijf in 2019. Als Citrix Gold partner was IT-Value uiteraard aanwezig. In deze blog beschrijven we de hoofdlijnen welke tijdens de Summit aan bod gekomen zijn.

Nieuws Tevreden medewerkers

Veilige multicloud-strategie├źn met Citrix NetScaler

Veel applicaties worden naar de cloud gemigreerd, anderen blijven on-premise staan. Nieuwe applicaties worden meestal aangeboden als SaaS-dienst of worden ontwikkeld in de cloud. Al deze diverse mogelijkheden voor het aanbieden van applicaties brengen uitdagingen met zich mee, zoals beschikbaarheid, performance en beveiliging. Citrix NetScaler kan in deze situaties een oplossing bieden.

Nieuws Tevreden medewerkers

Applicatie testen? Gebruik Azure!

Je hebt een nieuwe applicatie of product gevonden dat je graag wilt gaan gebruiken in je organisatie, maar je wilt het natuurlijk wel even testen. Uiteindelijk weet je nooit zeker of het echt is wat je ervan verwacht. Je downloadt even een demo en het ziet er allemaal heel aardig uit. Helaas is de demo voor Utopia gebouwd en niet specifiek voor jouw omgeving, waardoor je niet zeker bent of het technisch allemaal wel klopt. Wat doe je dan? Dan kun je Microsoft Azure gebruiken om snel een duidelijk beeld te krijgen van de applicatie. In dit blog vertellen we je waarom je een applicatie het beste kunt testen in Azure!

Nieuws Tevreden medewerkers

Verbeterde infrastructuur door nieuwe ICT-strategie

De klant vroeg of wij onderzoek konden doen naar hun infrastructuur. Dit hebben wij niet gedaan! Door goed naar het verhaal te luisteren, waren wij van mening dat de klant meer nodig had dan alleen een technisch onderzoek. Voor een goede infrastructuur moet dit begrip eerst in een bredere context gezien worden. De infrastructuur moet toch vooral doen wat de gebruikers en organisatie willen? Daarom hebben we de juiste mensen bij elkaar gebracht en een uitstapje gemaakt naar ICT-strategie. Dit in de vorm van een kort gedachtenspelletje.

Tevreden medewerkers

Wensen van gebruikers vertaald naar technische verbeteringen

Hoe kunnen we onze gebruikerstevredenheid verhogen? Dat was de vraag waarmee onze klant bij ons aanklopte. Het management kreeg veelal negatieve geluiden over de IT-middelen te horen vanuit de organisatie. Dus hebben we samen nagedacht over een oplossing.

Tevreden medewerkers

Problemen verholpen door nieuwe infrastructuur

Hoe kunnen we voor eens en altijd onze aanhoudende problemen in de infrastructuur verhelpen? Gebruikers waren ontevreden over de infrastructuur en meerdere partijen hadden al geprobeerd de problemen te verhelpen. Zonder resultaat. Ons is het wel gelukt!

Tevreden medewerkers