Xperts as a Service

Xperts as a Service is een dienst waarbij we de klant op en tot een hoger niveau proberen te helpen.

De aandachtspuntjes van een IT-afdeling

Alle organisaties met een IT-afdeling nemen de zorg voor IT uit handen van de medewerkers. Geleefd door de dag lost een IT-afdeling incidenten op en voeren wijzigingen door, ondersteund door de processen die de organisatie nastreeft. Wanneer een incident of een wijziging (te) complex wordt, te lang gaat duren of te oninteressant is, verschuift de focus naar andere lopende zaken waarmee wel voortgang geboekt kan worden.

Nieuws Xperts as a Service

Verloren in IT ontwikkelingen?

Iedereen die affiniteit heeft met IT weet dat de ontwikkelingen een stuk sneller gaan dan iedereen kan bijhouden. Als je alleen al kijkt naar de laatste ontwikkelingen op het Microsoft Azure platform op maandelijkse basis, is dit al veel om bij te houden, laat staan op alle vlakken van de IT binnen een gemiddelde IT organisatie.

Nieuws Xperts as a Service

Bestanden beter beveiligen met Office 365 & Azure

Uw medewerkers verwerken tientallen documenten per dag en hebben toegang tot nog veel meer documenten. In veel situaties heeft een gebruiker toegang tot een uitgebreide fileshare of een Sharepoint site met een vrije rechtenstructuur. Hoe zorgt u ervoor dat de documenten op deze locaties niet onbewust of bewust worden gelekt naar derden?

Nieuws Xperts as a Service

Heeft u ook performance issues met Citrix en Office 365?

Diverse klanten bellen ons graag voor advies over de performance van hun Cirtix en Office 365 omgeving. IT-Value helpt onze klanten hier graag verder mee.

Nieuws Xperts as a Service

Vijf argumenten om te sparren met uw IT-Partner

De rol van IT-medewerkers is sterk aan het veranderen. Zo zien wij steeds vaker dat onze collega’s tijdens projecten een verlengstuk zijn van de projectorganisatie van onze opdrachtgevers. Echter hoe doe je dit als het project is afgelopen en er nog steeds behoefte is aan een sparringpartner? En wat zijn zaken waarover gespard kan worden?

Nieuws Xperts as a Service