Elza de Haan is gestart met de masterclass verandermanagement

Deze week is Elza de Haan gestart met de masterclass verandermanagement. Deze 3 maanden durende opleiding op masterniveau gaat in op alle belangrijke aspecten op het gebied van verandermanagement, zoals de veranderingscontext, de dynamiek tijdens het proces, slaagfactoren en veranderstrategie├źn. De masterclass zal afgesloten worden met een praktijkgerichte eindopdracht.

Tijdens het begeleiden van IT-projecten en sourcings trajecten heeft Elza continu te maken met het doorvoeren van veranderingen binnen organisaties. Hedendaagse veranderingen binnen de ICT zijn niet langer enkel gerelateerd aan de techniek. Onderwerpen als organisatie, proces, gedrag en strategie vormen vaak ook een belangrijk onderdeel van de verandering. Om de best mogelijke kwaliteit in de begeleiding hiervan te kunnen bieden, onderbouwd door de juiste theorie, is deze opleiding van grote toegevoegde waarde.

Over IT-Value

IT-Value treedt als onafhankelijke organisatie op voor eindgebruikers en voor IT-partners. IT-Value is niet verbonden aan leveranciers van goederen en software en wij richten ons daarom geheel op het advies en de bouw van ICT infrastructuren.