Onze diensten maken jouw werk makkelijker Maak kennis met de IT-Value dienstverlening!

Onafhankelijk van de fase waarin jij je bevindt helpen onze programmamanagers, projectmanagers, business consultants, architecten, (cloud) specialisten en developers jou bij het realiseren van jouw IT-projecten. Met een drietal diensten versterken wij jouw project- en beheerorganisatie. Samen realiseren wij jouw (strategische) IT-doelen.
We are in IT together!

Wij zijn van mening dat bij elke IT-aanpassing meer verandert dan IT alleen. En daar moet goed over nagedacht worden. Met onze transitiedienst helpen wij onze klanten hierbij. Daarbij stellen wij onder meer deze vragen: 

 • Wat is de visie? Hoe ziet de rode stip op de horizon eruit?
 • Wat willen de gebruikers en wat is de impact op de organisatie?
 • Hoe ziet de roadmap eruit? Waar ben je nu en wat moet er gebeuren om bij die rode stip te komen?
 • Welke leverancier of oplossing past hierbij?

Door eerst de juiste vragen te stellen, met daarbij de medewerkers en de organisatie centraal, wordt de verandering een succes. Dit doen wij door te inspireren, adviseren en begeleiden. Bijvoorbeeld door een workshop waarin we jou inspireren aan de hand van relevante IT-ontwikkelingen. Of door te adviseren in het opstellen van de IT-visie en -strategie. Maar ook door de implementatie en adoptie van de IT-verandering te begeleiden.

Wij versterken jouw organisatie bij IT-projecten. Van het opstellen van het ontwerp tot aan de uitvoering, oplevering en overdracht naar beheer.

Om ieder IT-project te laten slagen, besteden we naast de techniek bewust aandacht aan:

 • Afstemming van verwachtingen zodat we er zeker van zijn dat we leveren wat verwacht wordt
 • De impact van de verandering. Hoe past het in de architectuur en wat betekent het resultaat van het project voor de organisatie?
 • Een duidelijk plan en doel zodat voor iedereen duidelijk is waar we naartoe werken en wie wat doet
 • De elementen kwaliteit, tijd en budget. Voordat we beginnen spreken we deze kaders af en tijdens het project communiceren we hier helder over

De techniek vormt het hart van het project. Onze professionals zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Samen met jou bepalen we welke ontwikkelingen het beste passen bij de behoefte van jouw organisatie. Zo zorgen we voor een succesvolle ingebruikname, door de IT-afdeling en de gebruikers.

Met onze beheerdienst bieden wij op een eigenwijze manier ondersteuning aan jouw beheerafdeling. We zijn niet alleen een verlengstuk voor de beheerafdeling, maar wij kunnen ook het beheer volledig overnemen. Onze visie hierbij is automatiseren-tenzij. Wij automatiseren de meest voorkomende beheerwerkzaamheden, besparen hiermee tijd en geld en zorgen ervoor dat jij in regie komt.

Jij kiest voor welke gebieden onze professionals ingezet worden en in welke vorm. Dit kan zijn:

 • Uitvoeren van 2e en 3e lijns beheer
 • Borging van 9x5- of 24x7-continuïteit
 • Het oppakken van vraagstukken waarvoor jouw IT-afdeling geen tijd of kennis heeft
 • Het meedenken en meehelpen de IT-afdeling en de organisatie efficiënter in te richten
 • Sparren over de nieuwste technologieën en de succesvolle ingebruikname en adoptie daarvan
 • Jou bij te staan wanneer IT-medewerkers niet ingezet kunnen worden omdat ze bijvoorbeeld ziek zijn, een andere baan kiezen of met vakantie gaan

In combinatie met deze beheerdienst bieden wij diverse starterpacks aan zodat jij laagdrempelig kunt starten met digitaal transformeren, of jouw transformatiereis kunt optimaliseren. Zo halen we samen het beste uit innovatie.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over onze diensten in de praktijk.

→ Lees onze klantverhalen → Bekijk ons journaal

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen je graag.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol

Blijf up-to-date.

Volg onze LinkedIn pagina voor het laatste nieuws.