Citrix benoemt ons tot Specialist

Wij zijn enorm trots op het behalen van de status Virtualization Specialist! Door deze certificering voorzien we onze klanten en partners van hoogwaardige kennis van de Citrix-oplossingen voor cloudinfrastructuren en virtualisatie-oplossingen. Denk hierbij onder andere aan de Citrixproducten XenApp, XenDesktop, ShareFile, XenMobile en NetScaler.

Journaal Item

Als onafhankelijke consultancy partij stelt deze specialisatie ons in staat om de belangen voor onze klanten en onze partners nog beter te kunnen behartigen. Niet alleen in de fase van het bouwen,  implementeren en opleveren van de nieuwe infrastructuur maar vooral ook in de fase van 'kijken' en 'denken':

  • Workshops
  • Business Cases
  • Functionele- en technische ontwerpen
  • Proof of concepts

Over IT-Value

IT-Value richt zich op migratie- en transitieprojecten en heeft de ambitie om op het gebied van ICT infrastructuren tot de beste partijen van Nederland te behoren. Niet alleen als het gaat om kennis en kunde maar ook als het gaat om de kwaliteit en toepassing van projectmethodieken en processen. IT-Value levert geen hard- en software en richt zich daarom geheel op het advies, de bouw en de ingebruikname van ICT infrastructure.

Over Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) leidt de transitie naar de ‘software-defined workplace’ door het samenbrengen van virtualisatie, mobility management, netwerken en SaaS-oplossingen, om nieuwe manieren te ontwikkelen waardoor organisaties en mensen beter kunnen werken. Citrix-oplossingen ondersteunen zakelijke mobility door te voorzien in veilige, mobiele werkomgevingen waarin mensen toegang hebben tot apps, desktops, data en communicatie op ieder device, over ieder netwerk en cloud. Met een jaaromzet in 2014 van 3,14 miljard dollar worden Citrix-oplossingen gebruikt in meer dan 330.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Meer informatie vindt u op www.citrix.nl.

Citrix

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl