De noodzaak van de moderne werkplek

De werkplek is nog nooit zo aan verandering onderhevig geweest als in de afgelopen periode. We zijn, als gevolg van corona, vooral decentraal gaan werken in plaats van centraal. De moderne werkplek? Pure noodzaak! Meer info in ons blog.

Journaal Item

De werkplek is nog nooit zo aan verandering onderhevig geweest als in de afgelopen periode. We zijn, als gevolg van corona, vooral decentraal gaan werken in plaats van centraal. Dat maakt de moderne werkplek tot een belangrijk item. De cloud, online samenwerken en de nieuwe manier van ICT-beheer horen daar helemaal bij. 

Manier van werken definitief veranderd

Nu de manier van werken definitief veranderd is, zie je dat de grenzen tussen thuis en kantoor vervagen. Ook de inzet van de juiste technologische tools, zoals mogelijkheden om veelvuldig te kunnen videobellen en vanaf afstand applicaties te kunnen benaderen, speelt daarbij een belangrijke rol. En de moderne werkplek? Die moet aan al deze technische eisen kunnen voldoen. 

Uitdagingen bij inrichten moderne werkplek

In de dagelijkse praktijk merken we dat veel bedrijven nog altijd veel uitdagingen ondervinden bij het inrichten van de moderne werkplek. Welke kennis is er nodig? Hoe benader je vanuit de browser als startplek vanaf elk willekeurig apparaat de belangrijkste bedrijfsapplicaties in de cloud? Of kies je het apparaat zelf als startpunt? Hoe werk ik online goed samen, met zowel collega’s als externe relaties? En op welke manier gaan we documenten opslaan in de cloud? En voor welke cloud kies je dan? De public, private of hybride cloud? Hoe pak je het aan met beheer?

Kies een partner die het snápt

Het zijn zomaar enkele vragen die horen bij het goed inrichten van de nieuwe werkplek. Vragen die om een goed onderbouwd antwoord vragen omdat het één te maken heeft met het ander. En daar helpt IT-Value, als partner voor transities, projecten en beheer, heel graag bij. Meer weten? Neem contact met ons op, we kijken uit naar je bericht

Moderne Werkplek

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol

Blijf up-to-date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox.