Even voorstellen: Berry Waanders, onze nieuwe Solution Architect!

Berry Waanders (29) woont met zijn vrouw en zoontje van 5 in Nijverdal. Van de bouw tot de IT, Berry is van alle markten thuis. Maar zijn echte passie ligt bij de IT. “Bij mij in de buurt had ik vanaf mijn 14e een klein bedrijf waarbij ik mkb’ers hielp met de IT. Van nieuwe servers plaatsen tot nieuwe computers leveren. Ik heb dit naast mijn werk altijd gedaan”. Vanuit zijn ruime ervaring met verschillende aspecten in de IT is hij begin juni gestart bij IT-Value als Solution Architect.

Journaal Item

Hoe ben je bij IT-Value terecht gekomen en waarom heb je voor IT-Value gekozen?
“Dat is wel een grappig verhaal. Ik ben Maurice tegengekomen op de Liquit Partner day. Toen viel bij mij het kwartje nog niet dat het een hele leuke werkgever kon zijn. Uit verschillende hoeken uit mijn netwerk kreeg ik de tip om eens met IT-Value te gaan praten en dat het een leuk sociaal gezellig bedrijf was. Het sociale aspect mist ik in mijn toenmalige werk, dus ik dacht ik ga eens bellen. En zo ging het balletje rollen.”

Wat ga je bij IT-Value doen?
“Ik ga aan de slag als Solution Architect binnen het transitie team. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van de functionele wens van de klant naar de techniek. Daarnaast houd ik mij bezig met applicatie rationalisaties, opstellen van globale ontwerpen en architectuur plannen. Intern ben ik verantwoordelijk voor een stukje standaardisatie en medeverantwoordelijk voor PDC ontwikkelingen. “

Hoe heb je de eerste weken ervaren?
“Prettig en leuk. We hebben met gezond verstand de richtlijnen gevolgd, zo kon ik al wat collega’s ontmoeten op kantoor, met 1,5 afstand uiteraard. Het is een warm bad waar ik in terecht kom, prettige collega’s en iedereen is in voor een babbeltje.”

Heb je al successen geboekt?
“Er lopen wat verschillende trajecten. Ik ben gestart bij twee ziekenhuizen als Architect. Hiermee help ik de ziekenhuizen om de continuïteit en innovatie te versterken. Verder ben ik vooral bezig om intern een inhaalslag te maken wat betreft standaardisatie en nieuwe proposities voor de diensten naar onze klanten.”

Wat vind je het leukste aan jouw werk?
Wat ik het leukste vind is om echt een passende oplossing te vinden voor de klant en de puzzel stukjes bij elkaar te zoeken. De functionele wens om zetten naar het technische stuk”.

Wat doe je buiten je werk?
“Onze grootste hobby thuis is vakantie vieren, dat gaat nu helaas wat lastiger. Bij ons is vakantie vieren echt vakantie vieren en alles kan en mag dan. We gaan het liefst op een ondernemende vakantie, pretparken bezoeken, wandelen lekker erop uit. Ik ben graag met familie en vrienden en (normaal) ben ik vaak in de sportschool te vinden. Daarnaast sleutel ik graag aan oude auto’s. Eén van mijn grote voorliefdes. Ik sleutel eraan en mijn vrouw rijdt erin.“

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol

Blijf up-to-date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox.