Even voorstellen: Henk Enter, onze nieuwe specialist Modern Werken!

Wie denkt dat een salesmedewerker bij IT-Value vooral denkt in targets heeft het mis. Henk Enter (39) denkt vooral in oplossingen. Vanuit zijn ruime ervaring in het geven van IT-advies en het bieden van mogelijke oplossingen is hij begin dit jaar gestart bij IT-Value. “Ik ken IT-Value als een echt familiebedrijf waarbij de relatie echt bovenaan staat en de lijntjes kort zijn. Een ideale omgeving voor een nieuwe baan!”

Journaal Item

Hoe ben je bij IT-Value terecht gekomen?
“Ik kende ze al heel goed vanuit mijn vorige functie, als Solution Specialist bij een partner van IT-Value. In veel gevallen schakelden we hen in voor de uitvoering. Toen ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging waren zij eigenlijk een hele logische optie voor mij. Het is altijd fijn om bij een bedrijf aan de slag te gaan dat je al kent.”

Wat heeft het zoeken naar oplossingen te maken met sales?
“Wij hanteren drie thema's binnen IT-Value; moderne werkplek, moderne infrastructuur en modern beheer. Vanuit die thema's help ik (potentiële) klanten met het zoeken naar een oplossing voor de uitdagingen binnen hun ICT. Aangezien de impact van ICT vandaag de dag is dat eigenlijk een advies voor de hele bedrijfsvoering. Als ik in samenspraak met de klant een oplossing weet te vinden voor bijvoorbeeld het efficiënter maken van hun IT-beheer, dan is het logisch dat wij dat ook gaan uitvoeren. Dat is de link met sales.”

Wat zijn jouw ambities bij IT-Value?
“Ik ben eigenlijk vooral iemand die bij de dag leeft, maar natuurlijk zijn er wel doelen die ik graag wil bereiken. Ik wil bijvoorbeeld graag bijdragen aan de verdere groei van IT-Value en aan de strategie daarvoor.”

Hoe zouden familie en vrienden jou omschrijven?
“Ongetwijfeld als een rustig, nadenkend, maar ook sociaal persoon” Even nadenkend: “Verder weet ik het niet, moet ik mezelf nog meer de hemel inprijzen?”

Hebben ze dan niets negatiefs over je te zeggen?
Lachend: “Nee, natuurlijk niet! Nou ja, misschien dat ik af en toe wat eigenwijs kan zijn, maar dat is misschien niet eens zo’n slechte eigenschap.”

Heb je een partner en kinderen?
“Zeker! Ik heb, nu nog, een vriendin en twee kinderen. Het is nu nog, omdat we volgende maand op Valentijnsdag gaan trouwen! Het is dan precies tien jaar geleden dat we elkaar hebben leren kennen, dus dat leek ons een goede gelegenheid.”

Gefeliciteerd! Gaan jullie nog op huwelijksreis?
“Bij een winterbruiloft hoort natuurlijk ook een winterse reis, dus we gaan naar Lapland. Dat stond bij ons beiden redelijk hoog op onze bucket-list. We gaan uiteraard voor het Noorderlicht. Nu alleen maar hopen dat we hem ook echt te zien krijgen!”

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl