Hoe zen zit jij in je IT-baan elke dag?

Oké, we begrijpen dat je niet elke dag zo achter je laptop zit. Dat zou zelfs enigszins verontrustend zijn. Maar tegelijkertijd is het wél het gevoel dat veel van onze klanten ervaren op het moment dat ze weten dat hun beheer in goede handen is. Waar we het eigenlijk over hebben is digitale transformatie, maar dat spreekt een stuk minder aan dan bovenstaande afbeelding, toch?

Journaal Item

Krachtig automatiseren
Wij geloven er in dat je moet doen waar je goed in bent. En, als verlengstuk daarvan, dat je oog hebt voor het automatiseren van taken die gemakkelijk door software overgenomen kunnen worden. Denk dan aan repeterende taken die, door het terugkerende karakter, niet per se door mensenhanden uitgevoerd hoeven te worden. Door dit soort werkzaamheden te automatiseren blijft er tijd over voor de meer interessante zaken, zoals het verdiepen van de relatie met je klanten, het opzetten van een slimmer administratiesysteem of het aanboren van nieuwe markten.

Zó doen we dat
Elk bedrijf heeft een andere behoefte. Wat we, als gevolg van onze jarenlange ervaring, wél steeds terug zien komen, is dat er structureel behoefte is aan het uitvoeren van 2e en 3e lijnsbeheer, het borgen van 24/7 continuïteit en het oppakken van vraagstukken waar de IT-afdeling zelf onvoldoende tijd voor of kennis van in huis heeft. Maar ook een efficiëntere organisatie-inrichting, en sparren over de nieuwste technologieën horen daar bij. Net als het bieden van praktische ondersteuning wanneer IT-collega’s ziek of vanwege een andere reden voor een langere of kortere periode niet beschikbaar zijn voor hun eigenlijke taken. 

Het beste uit twee werelden 
Zie je online ook zoveel suffe IT-beelden voorbijkomen? De mensenhand die de robothand schudt, de developer die fronsend naar zijn scherm kijkt? Als je onze blogs volgt zie je ongetwijfeld dat we dit anders doen. Dat is een bewuste keuze: wij zijn niet zoals andere partijen. Met ons relatief kleinschalige bedrijf, we zijn zo’n 25 gedreven professionals, helpen we vanuit persoonlijk contact, met veel oog voor de klantrelatie ‘onze’ bedrijven. We fungeren al sinds 2009 als kennishuis op IT-gebied. Dat doen we voor bedrijven die behoefte hebben aan een betrouwbaar kenniscentrum dat deskundig, onafhankelijk en specialistisch is en helpt bij transities, projecten en beheer. 

Kijken, denken, doen én werken
Benieuwd hoe zen wij zelf in ons werk zitten? Neem contact met ons op en ontdek het. Namasté.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl