Investering in Mobile Device Management gerechtvaardigd

'De ambulante zorg neemt toe en daarmee het aantal mobiele devices ook. Hoe rechtvaardig ik een investering in Mobile Device Management?' Met deze vraag spelen veel zorginstellingen.

Journaal Item

Zo ook onze klant. Ze hebben ons gevraagd om samen een Business Case op te stellen. Met als doel een advies te geven voor de best passende oplossing. Maar zo'n belangrijke keuze kan niet alleen op basis van kosten gemaakt worden. Daarom hebben we met de klant eerste een Programma van Eisen opgesteld. Zo werd duidelijk wat de gewenste functionaliteiten zijn.

In de Business Case is vervolgens een vergelijking gemaakt tussen Citrix XenMobile, Airwatch, MobilIron,  MobiDM en Microsoft EMS. Bij deze vergelijking hebben we gekeken naar de huidige situatie en de gewenste functionaliteiten. Waar maakt de klant nu gebruik van? Welke behoeftes hebben de medewerkers? En welk product sluit hier het beste op aan? Uiteindelijk is er niet voor de goedkoopste oplossing gekozen, maar voor de oplossing die het beste aansluit bij de eisen en wensen.

Scope

  • Programma van eisen
  • Onderzoek
  • Business Case
  • Advies
  • Citrix XenApp, NetScaler en XenMobile
Microsoft Citrix

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl