IT-Value: al 10 jaar een familie van topsporters

Je hebt familiebedrijven en je hebt familiebedrijven. IT-Value is er zeker niet eentje in de traditionele zin van het woord. Er staat geen familie achter het bedrijf die alle aandelen in handen heeft. IT-Value is een familiebedrijf omdat we elkaar meer als familie dan als collega’s beschouwen. Een bedrijf met een warme sfeer waarbij samenwerken en duidelijke communicatie de norm is.

Journaal Item

Dit jaar bestaan we 10 jaar, en dat is reden voor een jaar lang feest!

Een familie van topsporters

Volgens directeur Maurice Aalders komt het familiegevoel bij IT-Value zeker niet zomaar uit de lucht vallen. “Het werk wat wij iedere dag verrichten is naar mijn mening echte topsport. We staan continu onder druk om te presteren voor onze klanten en daar doen wij onze stinkende best voor. Nu kun je dat natuurlijk doen met een collectie individuen, maar wij richten ons juist op het samenwerken en presteren als een team. Natuurlijk hebben wij ook toppers, maar het teambelang is altijd belangrijker dan het eigen belang. En dat merk je terug in de onderlinge verhoudingen en de sfeer.”

Aan het werk rondom het kampvuur

“Een goed voorbeeld daarvan was toen we vorig jaar met het hele team een weekendje weg waren. Iets dat we ieder jaar doen. Op een gegeven moment werden we gebeld door een klant. Het was iemand met een urgent ICT-probleem die geen 24X7 overeenkomst met ons had afgesloten. We zaten met z’n allen rond het kampvuur toen vijf collega’s uit zichzelf besloten om hun laptop erbij te pakken en die klant direct te gaan helpen. Niet omdat ik het vroeg. Voor mij illustreert dat perfect de sfeer bij IT-Value. Ik kan daar echt trots op zijn!” 

Flinke groei

Ook in de werkverhoudingen komt deze benadering inmiddels duidelijk naar voren, vertelt Maurice. “Circa twee jaar geleden ben ik aan de gang gegaan met onze lange termijn visie en heb ik veel verantwoordelijkheden en mandaat neergelegd bij mijn collega’s. Vanuit het vertrouwen dat je hebt richting je ‘familie’. Dat werkt fantastisch. De afgelopen jaren zijn we behoorlijk gegroeid en zitten we inmiddels met 25 mannen en vrouwen op kantoor.”

Een jaar lang festiviteiten

Het is dan ook niet verrassend dat 10 jaar IT-Value ook vooral in het teken staat van de familie. “We trappen af met een familie event”, vertelt Maurice. “Dat doen we met alle werknemers, plus brede aanhang. Kinderen, ooms, tantes, opa’s en oma’s. Ze zijn allemaal welkom. Daarna organiseren we ons team weekeind, waarna we ook nog een aantal events zullen organiseren voor onze klanten en onze strategische partners. Alles bij elkaar hoop ik op een heel mooi jaar waarin we kunnen vieren wat we de afgelopen tien jaar met elkaar hebben opgebouwd.”

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl