IT-Value 'giet on' in Balk!

Elk jaar gaan we met z’n allen een weekend op stap in een informele sfeer. Op vrijdag 27 oktober zijn we afgereisd naar het mooie Friesland. Na een warm ontvangst in Balk zijn we gestart met een barbecue die tot in de late uurtjes werd begeleid met muziek en de begenadigde zangtalenten van menige collega.

Journaal Item

Zaterdag is de omgeving van Lemmer verkend met een groep stuiterende Dafjes. Prachtig om te zien hoe getalenteerde consultants omgaan met de techniek uit de jaren 50. Menige heuvel werd heldhaftig overwonnen waarbij de lachspieren het af en toe bijna begaven. Deze onvergetelijke dag werd afgesloten met een heerlijk diner.

De zondag begon met een heerlijke lunch gevolgd door een slipcursus in Lelystad. We zijn er uiteraard trots op om te vermelden dat iedereen (ondanks rondtollende auto’s) met een certificaat op zak naar huis kon gaan.

Collega’s bedankt voor weer een heerlijk weekend samen en een grote pluim voor de organisatie van dit alles aan onze @Manon Dijkstra!

#proud to be a @IT-Value family member

Kennismaken met IT-Value

Wil jij ook de sfeer proeven in een bedrijf met korte lijnen, “familiegevoel” en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op om een keer vrijblijvend een kop koffie te drinken. We informeren je graag over de mogelijkheden bij IT-Value.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl