IT-Value inspireert

Als kennisorganisatie willen wij u graag op een inspirerende manier informeren over wat onze (business) consultants en architecten in de praktijk ervaren. Dat doen we door inspiratiesessies te ontwikkelen rondom actuele onderwerpen. Tijdens de sessie staan we stil bij uw bestaande situatie, kijken we naar de mogelijkheden van vandaag de dag en bespreken we samen wat de beste route voorwaarts is.

Journaal Item

Op de agenda

Voor de komende periode hebben we inspiratiesessies ontwikkeld voor de volgende onderwerpen:

Citrix Netscaler Welke Citrix ADC (Netscaler) past het best bij jouworganisatie? Is dat een fysieke, virtuele of een cloud oplossing?

Microsoft Office 365 Ook u kunt beter gebruik maken van de beveiligingsmogelijkheden binnen Office 365! Wij overtuigen u graag op welk gebied dit het geval is.

Modern Beheer Automatiseer al uw repeterende beheerwerkzaamheden en ga van ad-hoc beheer naar proactief beheer. Financier hiermee uw digitale transformatie.

Moderne Werkplek Is een werkplek met Windows 10, Office 365 en een portaalfunctie voor uw organisatie een goedkoper en beter alternatief dan de huidige werkplek gebaseerd of desktopvirtualisatie? Wij informeren u graag!

Maak gebruik van onze kennis en praktijkervaring en laat je door ons inspireren!

Is één van de bovenstaande onderwerpen actueel voor u? Houd onze LinkedIn pagina en website in de gaten voor meer informatie over onze inspiratiesessies of neem nu al contact met ons op via inspiratie@it-value.nl. De inspiratiesessies worden kosteloos op locatie of remote gegeven door één van onze specialisten. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en te sparren met onze specialisten.

Modern Beheer Moderne Werkplek Microsoft Citrix

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol

Blijf up-to-date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox.