‘IT-Value? Wij helpen jou om IT doeltreffend in te zetten voor je business’, Maurice Aalders, eigenaar IT-Value

‘IT-Value? Wij helpen jou om IT doeltreffend in te zetten voor je business’. Lees het blog van onze collega Maurice over het belang van werken met mensen vol passie voor jouw IT-omgeving. Wat het je oplevert? Rust, gemak en grip. Ook behoefte aan een ervaren partner die je écht verder helpt?

Journaal Item

Wat wij doen? De kloof tussen vraag en aanbod, en dan specifiek op het gebied van IT, overbruggen. Hoe we dat doen? Door te inspireren, te adviseren en te begeleiden. Dat doen we door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Vervolgens passen we onze inhoudelijke kennis toe en vertalen jouw verhaal naar de best passende IT-oplossing. En dat doen we voor sectoren als de zorg, de overheid en het bedrijfsleven. Wij helpen bedrijven bij het adviseren, ontwerpen, begeleiden, realiseren en modern beheren van de thema’s: moderne werkplek, modern beheer, moderne infrastructuur en applicaties. 

‘Wij hanteren een unieke methodiek waarin wij samen met jou het fundament leggen dat bepalend is voor het succesvolle eindresultaat. We zijn niet bang om kritische vragen te stellen of terug te gaan naar de tekentafel om er zeker van te zijn dat de oplossing echt bij jou past’, Maurice Aalders, directeur IT-Value

Gevarieerde teams, staan borg voor kennis

Ons team is bewust gevarieerd van samenstelling. Dat staat borg voor brede en tegelijkertijd diepgaande kennis waardoor we opdrachten tot een goed einde brengen. Wat je dat oplevert? Het helpt je om de juiste tactische én strategische keuzes te maken op IT-gebied. De oplossing die we bieden onderhouden we vervolgens ook, zodat je continu optimaal werkt. Ook versterken en verbeteren we voor veel van onze klanten de beheer- en supportorganisatie. Uiteindelijk kies je, door met IT-Value in zee te gaan, voor grip, rust en gemak. 

Van kijken, naar denken, doen en werken

Elk project kent een duidelijk begin en een duidelijk eind. We starten met Kijken en zetten daarbij samen met jou de stip op de horizon. Tijdens de Denk-fases leggen we het fundament van de verandering vast. Bij de fase Doen starten we concreet met het bouwen van de oplossing en bij Werken uiteindelijk, gaan we de verandering beheren en verbeteren door blijvend te innoveren. 

Neem contact op

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen?  Neem even contact met ons op. Je bereikt Maurice rechtstreeks via 06 433 649 44 of via m.aalders@it-value.nl.

Avatar of Author

Maurice Aalders (Directeur)

Samenkomen is het begin, Samen blijven betekent vooruitgang, Samenwerken leidt tot succes!

Op de hoogte blijven?

Wil jij niks meer missen en op de hoogte blijven van de laatste actualiteiten? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl