Onze succesvolle methodiek? Kijken, denken, doen én werken

Eerst denken dan doen. Die opmerking is vast weleens tegen je gemaakt. Het is, dag in, dag uit, het motto dat past bij de manier waarop we onze relaties helpen met het maken van de juiste strategische keuzes op ICT-gebied. Waarom dat werkt? Oordeel zelf.

Journaal Item

Onze aanpak in het kort 
Het is nog niet voor elk bedrijf zo vanzelfsprekend om vanuit die bekende rode stip op de horizon te werken. We komen nog regelmatig tegen dat er allerlei projecten worden opgestart die uiteindelijk niet het antwoord op de echte vraag geven na afronding. Of de juiste oplossing voor het probleem. Daarom starten we áltijd met goed kijken naar wat de gewenste verandering is. Door vervolgens, met elkaar, goed na te denken, leggen we een stevig fundament voor verandering. Na een functioneel en/of technisch ontwerp volgt er een plan van aanpak. In de fase van ‘doen’ starten we met bouwen, testen, accepteren, migreren en we helpen met de adoptie van de verandering bij de mensen binnen de organisatie. In de laatste fase, die we heel praktisch ‘werken’ noemen, beheren, verbeteren en innoveren we structureel. 

Praktisch vooruit 
Bij ons vind je geen ingewikkelde missie, visie of managementverhaal dat ergens in een bureaula ligt te verstoffen. Wij willen maar één ding: IT zo doeltreffend mogelijk inzetten om bedrijven te helpen. Onze specialisten, die elk vanuit hun eigen rol bezig zijn met hun vak, lopen intrinsiek warm voor het continu leveren van kwaliteit omdat ze van hun vak houden. Dat uit zich ook in onze kernwaarden waarin we woorden als fair, voor elkaar door het vuur gaan, familie, samen, eerlijkheid, klare taal en respect gebruiken. We zullen je niet vermoeien met de gedetailleerde uitleg ervan. Want volgens ons spreken de termen voor zich. 

Neem contact op
Benieuwd naar ons team, onze aanpak of al tijden bezig met een IT-uitdaging die maar niet verbetert? Bel ons even, we komen graag bij je kijken, denken, doen en werken. We are in IT together. En inderdaad: dat is op meerdere manier te interpreteren en ze passen állemaal. Benieuwd naar wat anderen over ons zeggen? Kijk dan even hier.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl