Over op tijd instappen, maar dan wél op het juiste station

De ontwikkelingen in de markt, ook die waar jij in opereert, razen voort. Wat gisteren actueel was, is vandaag alweer achterhaald. En dat geldt al helemaal voor ontwikkelingen op technologisch gebied.

Journaal Item

AI, robotisering, deep learning, de cloud, blockchain, serverless, werken op afstand: het is, als je de media mag geloven, niet de vraag óf je opstapt, maar vooral wanneer je dat gaat doen. En natuurlijk, het is zonder meer belangrijk om scherp te zijn op de kansen die de digitale wereld ons biedt. Maar tegelijkertijd roepen we vanuit onze visie ook graag op tot nuchterheid. En kalmte. 

Blijf bij de kern
Wat we daarmee bedoelen is dat je als bedrijf écht niet alle ontwikkelingen hoeft te anticiperen. Het gaat er vooral om dat je de juiste trajecten opstart. En dat is wat we bij IT-Value doen: we versterken organisaties bij IT-projecten. Van het opstellen van het ontwerp tot de uitvoering daarvan. En van de oplevering (wanneer alle partijen tevreden zijn) tot het structurele beheer.

Lang verhaal kort
Naast techniek, dat het hart van onze projecten vormt, is er focus op wat er écht nodig is om je organisatie goed aan te laten sluiten op de laatste ontwikkelingen. En dat betekent in elk geval niet dat je ad hoc inzet op elke nieuwe term die geroepen wordt. Het gaat om het maken van fundamentele keuzes. En daar helpen we je graag bij. Neem contact met ons op.  We ontmoeten je graag op onze sfeervolle locatie in Oosterbeek. Uiteraard komen we ook graag jouw kant op. Met de juiste roadmap, dienstregeling en vertrektijden is je bedrijf precies op tijd dáár waar het zijn moet.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl