Problemen verholpen door nieuwe infrastructuur

Hoe kunnen we voor eens en altijd onze aanhoudende problemen in de infrastructuur verhelpen? Gebruikers waren ontevreden over de infrastructuur en meerdere partijen hadden al geprobeerd de problemen te verhelpen. Zonder resultaat. Ons is het wel gelukt!

Journaal Item

Gebruikers waren ontevreden over de infrastructuur en meerdere partijen hadden al geprobeerd de problemen te verhelpen. Zonder resultaat. Ons is het wel gelukt!

Maar hoe?

Samen met de klant hebben we de eisen voor de nieuwe hardware opgesteld. Welke technische en functionele mogelijkheden heeft de klant nodig? Deze vragen hebben we in de markt uitgezet. Na verdere uitvraag heeft de klant de keuze gemaakt voor een leverancier.

Om goed voorbereid aan de slag te gaan met de nieuwe hardware, hebben we de verwachtingen beschreven in een projectplan en een Technisch Ontwerp. Zo is precies duidelijk hoe het resultaat er uit komt te zien.

Een nieuwe hypervisoromgeving is natuurlijk een essentieel onderdeel van de IT-omgeving. Daarom hebben we eerste een uitgebreid testplan opgesteld en uitgevoerd. Pas nadat de klant tevreden was over het resultaat, hebben we alle virtuele servers naar de nieuwe omgeving verplaatst.

Dit is dankzij de goede voorbereiding succesvol verlopen en de gebruikers konden op het afgesproken tijdstip weer gebruik maken van de systemen. En niet onbelangrijk: de aanhoudende problemen zijn niet meer voorgekomen!

Scope

  • Offertebegeleiding
  • Technisch Ontwerp
  • Test & acceptatie
  • Microsoft Hyper-V

 

Microsoft

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl