Projecten van de maand juni

In ‘projecten in de spotlight’ zullen we maandelijks gerealiseerde IT-Value projecten in het zonnetje zetten. Van een Azure Healthcheck tot het realiseren van de Moderne Werkplek.

Journaal Item

SCCM uitbreiding
Onze collega Jorn Michielsen gaat een Microsoft SCCM uitbreiding doen bij een ziekenhuisklant. Dit zal volgens onze IT-Value methodiek worden gedaan.  Eerst beginnen we met de fase denken waarin een projectrechtvaardiging wordt geschreven. Vervolgens gaan wij in de fase doen het project binnen tijd en budget uitvoeren. 

Proof of Production Liquit
De afgelopen maand hebben wij een gave Liquit opdracht ontvangen van Het Service Centrum (GGD Hart voor Brabant, GGD West-Brabant, GGD Noord- en Oost-Gelderland, Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord). Conform onze werkwijze kijken, denken, doen en werken  maken we eerst een Plan van Aanpak en richten we een Proof of Production in voordat we in productie gaan met deze vier GGD instellingen. 

Exchange upgrade 2013 naar 2016
Onze ziekenhuis klant wil een Exchange upgrade van 2013 naar 2016. Dit doen wij door eerst in de fase denken een projectrechtvaardiging te schrijven. Vervolgens gaan wij in de fase doen het project binnen tijd en budget (conform de projectrechtvaardiging) uitvoeren.

Jeugdbescherming West
Wat zijn wij blij met onderstaand compliment van Stichting Jeudgbescherming West. Bedankt René voor deze fijne woorden.

René Labrujère namens Stichting Jeugdbescherming West; “Nadat net de intelligente lockdown bekend werd gemaakt en onze medewerkers verplicht thuis moesten werken nam Henk Enter van IT-Value contact met ons op. IT-Value wilde graag haar klanten en relaties vrijblijvend ondersteunen om de continuïteit van de IT-dienstverlening te borgen. Middels een speciale versie van hun Xpert as a Service dienst hebben we gebruik kunnen maken van ondersteuning voor 2e en 3e lijns beheer en konden we sparren met de consultants en architecten van IT-Value. Dit heeft ons in de hectische periode veel steun gegeven waardoor wij de medewerkers beter konden ondersteunen bij het thuiswerken. Bedankt IT-Value!"

Geïnteresseerd?
Ben jij geïnteresseerd in één van bovenstaande projecten en wil je meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl