Samen succesvol veranderen in 2020!

Allereerst wensen wij jou via deze weg een fantastisch 2020, zowel zakelijk als privé. Zoals je van ons gewend bent staan we in dit bericht stil bij het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het komende jaar.

Journaal Item

Terugblik 2019

Wat zijn wij trots op onze collega’s, klanten en partners en op dat wat we het afgelopen jaar SAMEN hebben bereikt. Zo hebben wij:

  • De thema’s moderne werkplek,- beheer en – infrastructuur centraal gesteld in gesprekken met onze relaties om samen de rode stip op de horizon te bepalen;
  • Nieuwe producten geïntroduceerd in de vorm van portaaloplossingen en het wegautomatiseren van repeterende werkzaamheden;
  • Veel koppelingen gebouwd met onder andere Microsoft, AFAS, TOPdesk en Ivanti voor onboarding, doorstroming en offboarding;
  • Zes nieuwe medewerkers en maar liefst 30 nieuwe klanten verwelkomt;
  • Hard gewerkt aan onze kennis door het uitbreiden van onze Microsoft Gold certificeringen naar maar liefst 8 stuks. IT-Value en Microsoft: een gouden combinatie?
  • Voor de 2e achtereenvolgende keer een geweldige Ivanti award gewonnen, namelijk de IT-Value Identity partner of the year award EMEA 2019/2020.
  • Als kers op de taart ook nog eens de Liquit Partner of the Year award in ontvangst mogen nemen en
  • Last but not least, samen met onze collega’s, partners, ouders en familie het 10-jarig bestaan van IT-Value mogen vieren.

Samen met IT-Value succesvol veranderen!

Het jaar 2020 staat voor ons volledig in het teken van samen succesvol veranderen. Uiteraard gebruiken we hiervoor onze thema’s moderne werkplek,modern beheer en moderne infrastructuur.

We helpen je graag met het moderniseren en efficiënter inrichten van jouw IT-organisatie. Want ook de kosten van jouw infrastructuur, applicatielandschap en beheer kunnen aanzienlijk omlaag! Daarnaast wil jij toch ook jouw gebruikers de gewenste flexibiliteit en functionaliteit bieden, ongeacht welk apparaat ze gebruiken?  

Maar ook als je al bezig bent met het financieren van de transitie en het verhogen van de gebruikerstevredenheid, inspireren en enthousiasmeren wij je graag over onze producten en diensten om dit te realiseren!

Wij zien uit naar een geweldig 2020 en willen liever vandaag dan morgen samen met jou het nieuwe jaar tot een succes maken!

Met vriendelijke groet.

Maurice Aalders
Directeur 

 

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol

Blijf up-to-date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox.