Succes in 2022? Maak de (volgende) stap naar Modern Werken

Succes in 2022? Heb aandacht voor de moderne werkplek, moderne infra én modern beheer. Lees het blog dat je helpt om ook in 2022 de juiste keuze op IT-gebied voor jouw organisatie te maken.

Journaal Item

We delen graag onze filosofie over IT, ook gericht op 2022. Over hoe we door inzet van onze kennis en ervaring helpen het werk door de dag heen gemakkelijker te maken. Zodat er meer tijd is voor datgene waar het écht om draait: het uitvoeren van je kernactiviteiten.  Tevens vertellen wij je graag over het inrichten en onderhouden van een regiemodel zodat je altijd regie hebt over je externe partners en gebruikers. 

Deskundig en onafhankelijk: als het maar modern is

IT-Value is een deskundig en onafhankelijk bedrijf dat bedrijven en (overheids)instellingen adviseert bij het maken van de juiste (strategische) keuzes op het gebied van IT.  Daarnaast zijn we sterk in het onderhouden én realiseren van de gekozen oplossing. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een moderne werkplek, modern beheer of moderne infrastructuur. Samen kijken we naar het heden én de stip op de horizon. Vervolgens bedenken we de juiste route om daar te komen. Alles met als doel het werk gemakkelijker te maken en het werkplezier te verhogen. Samengevat houdt dit volgens onze filosofie het volgende in:

  • Moderne werkplek: op een flexibele manier bij de informatie komen die op dat moment nodig is en de middelen om samen te werken.
  • Modern beheer: repeterende beheertaken automatiseren en gebruikers meer zelf laten doen, zodat er ruimte komt voor regie en innovatie.
  • Moderne infrastructuur: een flexibel ingerichte infrastructuur als dienst met een daarbij passend applicatielandschap, zonder zorgen over de onderliggende componenten.

Van KIJKEN, naar DENKEN, DOEN en WERKEN

Zakendoen met IT-Value betekent áltijd een kennismaking met onze unieke werkwijze. Onze aanpak onderscheidt zich door de eenvoud en is, juist door deze praktische maar tegelijkertijd strategische aanpak, zeer effectief en te gebruiken in iedere situatie. Maar, geloof ons zeker niet op ons woord. Lees de klantverhalen van hen die je voorgingen op onze website. 

Tot slot

Samengevat versterken wij je project- en beheerorganisatie op verschillende gebieden:

  • KIJKEN: bepalen van de rode stip.
  • DENKEN: leggen van het fundament.
  • DOEN: bouwen en migreren.
  • WERKEN: beheren en het innoveren.

Wil je er meer over weten en 2022 écht goed beginnen? Neem dan even contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl