Van brandjes blussen naar het bepalen van de juiste stip

We zien het nog altijd voorbij komen in onze dagelijkse praktijk: bedrijven die volop bezig zijn met het blussen van brandjes. En dat is ook logisch, want in de hectiek van alledag is het niet altijd mogelijk om vanuit rust en overzicht structureel naar je einddoel te werken. En toch is dat precies de transitie waar we ons vanuit IT-Value op richten.

Journaal Item

Onze klanten, die zich vooral in de zorgsector, maar ook binnen provincies, gemeenten en waterschappen bevinden, beschikken gemiddeld over 250+ werkplekken. Je kunt je voorstellen dat de managers bedrijfsvoering en de CEO, alleen al op het gebied van IT, een behoorlijke taak hebben om een bedrijf van deze omvang in goede banen te leiden. De ontwikkelingen binnen dit vakgebied gaan razendsnel en het er ‘even’ bij doen is onmogelijk. Onze kracht zit in het zetten van de bekende stip op de horizon, zodat een bedrijf concreet de juiste keuzes kan maken om daar te komen.

Pragmatische aanpak 
Dat bereiken we door heel pragmatisch het gesprek aan te gaan. We zijn wars van duimendikke rapporten die ergens in een bureaula verdwijnen. Wij geloven dat een goed idee in een half A4 te vangen is. Puntgericht werken we, samen met onze klanten, naar een oplossing voor een bepaald probleem toe. Zo helpen we ze bijvoorbeeld in hun zoektocht naar de juiste beheerpartner. Het maken van die basiskeuze blijkt vaak al best lastig voor ze, omdat het moeilijk is om wegwijs te worden in de oplossingen die potentiële partners aanbieden. Waar let je op? Hoe toekomstbestendig ben je als je met een bepaald bedrijf in zee gaat? Hoe kun je als niet-IT-bedrijf inschatten of je de juiste vragen stelt die leiden tot de oplossing die je voor ogen hebt? En is die oplossing eigenlijk wel de écht oplossing voor je IT-probleem? Maar ook bij bijvoorbeeld het bepalen van de juiste stappen naar een moderne IT-inrichting helpen wij klanten om antwoord te geven op de essentiële vragen.

Neem contact op
We nodigen bedrijven uit om, samen met ons, eerst goed na te denken over wat ze nu eigenlijk willen: wélk probleem moet er concreet opgelost worden? Betrek er niet alleen de IT-afdeling bij, maar ook andere afdelingen en de eindgebruikers. Wanneer je op deze manier een IT-uitdaging binnen je bedrijf benadert, stop je met brandjes blussen en start je met structuur zaaien. En we weten allemaal hoe vruchtbaar dát is voor duurzaam succes. 

Neem contact met ons via info@it-value.nl op of bel met 0315 681 238. 

We kijken uit naar je bericht.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl