Verloren in IT ontwikkelingen?

Iedereen die affiniteit heeft met IT weet dat de ontwikkelingen een stuk sneller gaan dan iedereen kan bijhouden. Als je alleen al kijkt naar de laatste ontwikkelingen op het Microsoft Azure platform op maandelijkse basis, is dit al veel om bij te houden, laat staan op alle vlakken van de IT binnen een gemiddelde IT organisatie. Nog belangrijker daarbij is de kwaliteit van de bron.

Journaal Item

Inspiratie als strategisch fundament

Up-to-date gehouden worden van ontwikkelingen op technisch gebied zijn van essentieel belang om de juiste IT strategie uit te stippelen voor een organisatie, voor zowel korte als lange termijn. Deze ontwikkelingen zijn de heipalen onder het fundament van een juiste strategie. Geïnformeerd worden is dus key, echter wel door de juiste partij. Niet iedere ontwikkeling of oplossing is voor ieder bedrijf weggelegd; integendeel. Naast dat veel ontwikkelingen maatwerk zijn, zijn er ook verschillen in bedrijfsculturen die ervoor kunnen zorgen dat een oplossing niet werkt of niet wordt geadopteerd door de medewerkers. Om te kunnen kwalificeren of een oplossing kan werken voor een organisatie is inhoudelijke kennis nodig van de producten én de organisatie.

Inspiratie on-demand

Onze klanten laten zich daarom graag informeren door onze specialisten over ontwikkelingen bij de vendoren die wij hebben omarmd. Daarnaast sparren we met onze klanten over hoe deze ontwikkelingen hun organisatie verder kan helpen. Onze Xperts as a Service-dienstverlening is een dienst die onder andere dit soort wensen voor uw organisatie vormgeeft. Ieder kwartaal organiseren we voor ieder van onze klanten een inspiratiesessie met door hun aangedragen onderwerpen. Deze sessies zijn ter inspiratie, maar ook om probleemstellingen bij onze klanten door te spreken.

Met Xperts as a Service helpen we organisaties innoveren en een gedegen strategie te bepalen met de meest recente ontwikkelingen in de IT sector.

Microsoft

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl