Wat zie jij: een bos, bomen of geen van beiden?

Wanneer we het woord transitie noemen, dan neemt een gesprek vaak niet meteen een hele energieke wending merken we. Het uitvoeren van een transitie binnen een bedrijf wordt vaak als een ingrijpend, tijdrovend proces gezien. Niet zelden zien mensen de bomen door het spreekwoordelijke bos niet meer.

Journaal Item

Wat we vanuit IT-Value doen, is het zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten. Dat doen we door ons vakgebied, als IT-partner voor transities, projecten en beheer, in normale mensentaal uit te leggen. We zijn wars van ingewikkelde termen die de situatie complexer in plaats van eenvoudiger en dús duidelijker maken. 

Van bomen naar bos 
Wij helpen je om je strategische doelen op IT-gebied te verwezenlijken. Dat doen we samen met onze programma- en projectmanagers, business consultants, (cloud) specialisten en developers. Ieder vanuit zijn eigen passie, ieder vanuit zijn eigen vakgebied. Om de bekende stip op de horizon te bereiken is het onmisbaar om eerst samen te kijken naar wat de gebruikers binnen een organisatie willen: welk probleem ervaren zij en wat is er nodig om dit op te lossen? En wat is dan de impact van de beoogde verandering op de organisatie? Hoe ziet de roadmap eruit die leidt naar het einddoel? En, tot slot, welke oplossing of leverancier past daar dan het beste bij? Op die manier hakken we dikke bomen in handzame mootjes, om bij ons spreekwoordelijke bos te blijven. 

Van IT naar IT-plus
Als er iets verandert op het gebied van IT, dan heeft dit invloed op de hele organisatie. Daarom geloven we ook niet in het ‘trucje van de IT-afdeling’.  Door vanaf het begin zinvol samen te werken en te beseffen dat het één gevolgen heeft voor het ander, wordt een transitie succesvol. En ziet iedereen door de bomen het bos weer. Ook even sparren? Neem contact met ons op.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl