Wij zijn klaar voor 2018, u ook?

Zoals u van ons gewend bent staan we in dit bericht stil bij het afgelopen jaar en kijken we alvast vooruit naar het komende jaar.

Journaal Item

Zoals u van ons gewend bent staan we in dit bericht stil bij het afgelopen jaar en kijken we alvast vooruit naar het komende jaar.

Terugblik 2017

Wij kijken met trots terug op het afgelopen jaar. Wij hebben mooie en uitdagende opdrachten uitgevoerd en vele nieuwe klanten mogen verwelkomen die gebruik hebben gemaakt van onze diensten Succesvol Veranderen, Modern Beheer en Tevreden Medewerkers. Daarnaast hebben wij de KIJKEN-, DENKEN-, DOEN- en WERKEN-methodiek een integraal onderdeel laten worden van onze processen. Door teamcaptains aan te stellen voor onze diensten hebben we meer focus aangebracht. Dit heeft de samenwerking en creativiteit verhoogd met als resultaat een verbetering van de dienstverlening naar onze relaties.

Customer success

In de zomer hebben we starterpacks geïntroduceerd waarmee we het beheer van servers, werkplekken en de helpdesk vereenvoudigen en deels kunnen automatiseren. Ook zijn we gestart met de dienst Xperts as a Service. Een unieke dienstverlening waarin wij niet alleen een verlengstuk zijn van uw IT-afdeling, maar ook zorgen voor een continue introductie en adoptie van nieuwe producten en technieken. Met deze starterpacks maakt u een eerste stap in uw digitale transformatiereis en met onze Xperts as a Service-dienstverlening zorgen wij er samen voor dat u op koers blijft.

Tot slot hebben wij de partnerships met onze vendoren en strategische partners verder uitgebouwd en zijn we gestart met het opzetten van een partner ecosysteem.

IT-Value in 2018

Ons werkveld verandert enorm. Mede door de vele mogelijkheden die de cloud in al haar vormen biedt, praten wij met onze relaties veel over ontwikkelingen als:

  • Het automatiseren van repeterende (beheer-)werkzaamheden en self service
  • Het aanbieden van een werkplekconcept die voldoet aan de eisen en wensen van uw gebruikers
  • Een cloud en/of Microsoft tenzij-strategie
  • De keuze voor uw datacenter: on premise, cloud of hybride
  • Introductie- en adoptie van nieuwe (cloud)technieken

Samen met u kijken we welke technieken u gaat omarmen, en welke juist niet. Hoe ziet uw visie en strategie eruit en hoe realiseert u quick wins?

Thema’s voor 2018

Om de juiste antwoorden op deze vragen te krijgen, staat 2018 bij IT-Value in het teken van drie thema’s:

  • Werkplek van de toekomst
  • Beheer van de toekomst
  • Infrastructuur van de toekomst

Via de IT-Value collega’s, social media en events gaan wij u informeren hoe wij u kunnen helpen met het moderniseren van uw IT-omgeving. Om de thema’s extra kracht bij te zetten maken we gebruik van kant-en-klare producten. Denk hierbij aan workshops, business cases, ontwerpen en proof of concepts. Zo maken we de grote ontwikkelingen behapbaar.

Wij kijken ernaar uit om samen met u onze plannen in 2018 te realiseren en uw werk makkelijker te maken!

Modern Beheer Microsoft

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl