Windows 10: stap nu over, voordat je (veel) te laat bent

Wie nog gebruik maakt van Windows 7 doet er goed aan om snel over te stappen op Windows 10. Microsoft stopt namelijk in 2020 met het leveren van updates voor Windows 7. Om precies te zijn na 14 december 2020.

Journaal Item

Vanaf 14 december 2020 worden er geen updates en beveiligingspatches geleverd en biedt Microsoft zelfs geen technische ondersteuning meer. Hetzelfde geldt voor Office 2010. Dat wordt vanaf 13 oktober 2020 niet meer ondersteund.

Nu klinkt 2020 misschien ver weg, maar wees ervan bewust dat als je te laat begint, je tijd te kort komt.

Waarom nu al richten op de overstap?

Dergelijke transities zijn vaak lange en tijdrovende projecten, die daarom nu al de aandacht verdienen om ervoor te zorgen dat met de overstap succes verzekerd is. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Daarnaast sluiten Windows 10 en de laatste versies van Office goed aan op de veranderende wensen van de organisatie. Werknemers willen flexibeler werken; vanuit huis, kantoor of andere locaties, op verschillende apparaten en zoveel mogelijk verbonden zijn voor een betere samenwerking. Windows 10 en Office 365 bieden deze mogelijkheden.

Uniek moment om verder te kijken

De aankondiging biedt ook een uitgelezen kans om breder te kijken dan alleen het upgraden van Windows en Office. Het is gelijk een moment om de werkplek anders aan te bieden dan je in de afgelopen jaren hebt gedaan. Het concept zo aan te passen dat het de veranderende wensen van de organisatie ondersteund.

De overstap is onvermijdelijk, dus waarom ga je dan niet gelijk voor het gehele plaatje? Creëer met de werknemers het ideale werkplekscenario en bepaal de beste route hier naartoe.

Heb je hulp nodig bij het proces om het ideale werkplekscenario te kiezen? Of behoefte aan ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe werkplek? Neem contact met ons op en begin vandaag nog met de route naar een moderne werkplek.

Moderne Werkplek Microsoft

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol

Blijf up-to-date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox.