Highly available Citrix farm

We weten allemaal dat het in IT soms lastig is om een klus op tijd te klaren. Bij Nuon werken we steevast onder hoge druk. Heel fijn dus, dat we samen met IT-Value de deadline wél gehaald hebben.

Klantverhaal Nuon

Manager Datacenter voor High Availability Services bij Nuon: IT-Value heeft geholpen bij het opzetten van een highly availabe Citrix farm in ons datacenter en geholpen bij de insourcing van applicaties van een externe partij. Hoe dat ging? Heel goed. Het was een prettige samenwerking, gebaseerd op een flexibele instelling. IT-Value heeft veel kennis op het gebied van Citrix. 

Citrix kennis op hoog niveau

Hoge werkdruk


Met name in fase twee hadden we te maken met een strikte deadline, de werkdruk liep hoog op, en daar heeft de kwaliteit van het werk niet onder geleden. Dat was voor ons heel belangrijk. Met elkaar hebben we de deadline gehaald. In IT is dat niet altijd standaard, ik heb dat weleens anders meegemaakt.

Betrokken bij het resultaat

Wij hebben hier maar één klant, de Trading Room van Vattenfall, de Zweedse onderneming waar Nuon onderdeel van is. Dat is een demanding customer, veeleisend, omdat hun business heel volatiel is. Daardoor hebben we te maken met veel ad hoc requests die naast het project moeten worden uitgevoerd. Dat maakt het werk heel veeleisend. 

Als je op zoek bent naar betrokken vakbekwame IT-ers kun je stoppen met zoeken. 


De samenwerking met IT-Value kenmerkte zich door de goede sfeer, de flexibele houding en de goede kwaliteit van het opgeleverde werk. IT-Value proeft heel goed hoe de bedrijfscultuur is en kan daarbij goed aansluiten. Verder merk je dat ze zeer betrokken zijn, ook bij het eindresultaat en de oplevering. Dus als je op zoek bent naar betrokken, vakbekwame IT-ers, kun je stoppen met zoeken.

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl