Nieuwe infrastructuur

Met de mensen van IT-Value heb je een goede, prettige verstandhouding, waarin je eerlijk tegen elkaar kunt zijn, elkaar kunt aanspreken op verantwoordelijkheden. Het zijn geen meelopers of meepraters.

Klantverhaal Estinea

Manager Bedrijfsvoering en Financiën bij Estinea: ‘ Estinea is een zorgorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt, in Twente en de Achterhoek. IT-Value heeft de IT-infrastructuur bekeken en doorgelicht en vervolgens een heel goede rapportage gemaakt. Wat voor mij doorslaggevend was, was dat ze uitermate kritisch waren. Zelfs tegenover de partij die hen ingeschakeld had – die in feite hun factuur betaalde. Ze legden feilloos de vinger op de zere plekken, ook waar deze organisatie wat steken had laten vallen. Die eerlijkheid, daar hou ik van.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Maatwerk

Een tijd later stonden we voor een belangrijke keuze. Kijkend naar de ontwikkelingen in de zorg en de ICT, moesten we onze IT-infrastructuur vernieuwen. Dat betekende ofwel investeren óf overstappen naar een datacenter om onze systemen onder te brengen. We kozen voor het laatste en benaderden IT-Value voor het selectietraject. Samen hebben we de wensen en eisen opgesteld, de kaders vastgelegd en gesprekken gehad en verschillende aanbiedingen beoordeeld. IT-Value heeft ons een op maat gemaakt advies gegeven. Ook tijdens de transitie naar de nieuwe IT-partner zijn ze betrokken gebleven voor technisch en organisatorisch advies.

Ze gaan voor kwaliteit, daar staan ze pal voor

Sterke relatie

IT-Value heeft verstand van zaken, de samenwerking verliep uitstekend. We hebben samen echt vertrouwen opgebouwd. Ik hecht sterk aan de relaties die je met mensen in organisaties hebt. Met de mensen van IT-Value heb je een goeie, prettige verstandhouding, waarin je eerlijk tegen elkaar kunt zijn, elkaar kunt aanspreken op verantwoordelijkheden. Het zijn geen meelopers of meepraters. Ze gaan voor kwaliteit, daar staan ze pal voor.’

Van kijken, naar denken , naar doen en werken.

Kijken
Denken
Doen
Werken
→ Wat maakt onze werkwijze waardevol
Inschrijven nieuwsbrief
NL26 RABO 0149 5348 84
K.v.K. 17259443
Btw: NL821087071B01
Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Toon op de kaart
085-0185569
info@it-value.nl