Onze visie

IT-Value helpt organisaties meerwaarde aan IT te geven. In 2009 is ons bedrijf opgericht met als doel de kloof tussen vraag en aanbod op de IT-markt te overbruggen. We zijn ervan overtuigd dat dit mogelijk is door te beginnen met de juiste vraagstelling, door goed te luisteren en door inhoudelijke kennis van de ontwikkelingen op de IT-markt. Deze drie eigenschappen vertalen we vervolgens in de best passende IT-oplossing. Dit doen we tot op de dag van vandaag vol passie met een gevarieerde groep collega’s die kennis en de drive om elke opdracht tot een goed einde te brengen hoog in het vaandel hebben staan.

Passie voor het vak

Als kennisorganisatie helpt IT-Value klanten om bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van IT. We geven advies over de best passende IT-oplossing en bieden hulp in het implementeren en onderhouden hiervan. In al onze oplossingen stellen wij de mens centraal: een door IT-Value ontworpen oplossing moet de gebruiker omarmen, verrassen en moet ervoor zorgen dat er een fijne werkomgeving ontstaat. Kortom: wij maken uw werk makkelijker!

Wij zijn van ‘eerst denken en dan doen’. Niet van ‘u vraagt, wij draaien’. Niet omdat we niet voor u willen werken, maar omdat we liever mét u werken. Graag horen wij uw dromen, ideeën en wensen zodat wij deze op de juiste wijze in kunnen passen in het ontwerp en zo een effectievere oplossing kunnen bieden. Dit bespaart u tijd en geld. En we blijven net zolang tot het werkt. Dat beloven we. We’re in it together.

Onze kernwaardes

Wij dragen onze missie uit met drie kernwaardes:

  • Fair: we geloven in eerlijkheid.
  • Bijters: alleen beter is goed genoeg, we gaan voor u door het vuur
  • Klare taal: zodat u ons snapt en het vonkje overslaat