Onze visie

In 2009 is IT-Value opgericht. Wat ons opviel in de branche is dat er tussen organisaties en IT-bedrijven een grote kloof is. Vraag en aanbod matchen niet. Wij denken dat elk traject zou moeten beginnen met de juiste vraagstelling. Dat klinkt eenvoudig, maar die ligt lang niet altijd voor de hand. Uit ervaring weten we dat een scherpe vraag een veel beter antwoord oplevert. Daarom zijn we met IT-Value gestart, omdat we denken – en merken in de praktijk – dat het beter kan.

Passie voor het vak

Tegenwoordig werken we met een gevarieerde groep collega’s die onze klanten in elke fase van het traject kunnen ondersteunen. Wat alle IT-Value collega’s gemeen hebben, is de passie voor het vak, de honger naar kennis en de drive om elke klus tot een goed einde te brengen.

Eerst denken en dan doen

Wij zijn van ‘eerst denken en dan doen’. Niet van ‘u vraagt, wij draaien’. Niet omdat we niet voor u willen werken, maar omdat we liever mét u werken. Wanneer we ons samen verdiepen in uw business en de processen, kunnen we veel effectievere oplossingen bieden. Bovendien besparen we u tijd en geld. Dat bedoelen we met ‘de meerwaarde’ van IT-Value!

Wij maken uw werk makkelijker

Natuurlijk hebt u soms niet alleen denkers nodig, maar doeners, zodat de processen in uw bedrijf weer optimaal ondersteund worden en uw mensen efficiënter, plezieriger en veiliger hun werk kunnen doen. Kortom: wij maken uw werk makkelijker. Wij staan voor passie en vasthoudendheid.

Ons uitgangspunt is: hoe kunnen we een klant het beste helpen? En we zijn niet snel tevreden: alleen beter is goed genoeg. Daarom zijn we altijd helder over voor- en nadelen. We geloven in eerlijkheid. Ons doel is in elke organisatie waarvoor wij werken de meerwaarde van IT duidelijk te laten zien.

IT is er voor mensen

Onze visie is dat IT er is voor mensen, niet andersom. Processen verlopen soepeler, medewerkers kunnen veilig en efficiënt hun werkzaamheden verrichten, IT-afdelingen hebben de tijd om strategisch IT te bedrijven en de directie is altijd in control.