Het kennishuis voor jouw project- en beheerorganisatie! Deskundig, onafhankelijk en specialistisch

Wij ondersteunen bij het maken van de juiste (strategische) keuzes op het gebied van IT. Daarnaast zijn wij in staat de oplossing ook samen met jou te realiseren en te onderhouden. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek, Modern Beheer of Moderne Infrastructuur. Wij kijken samen met jou naar het heden en de stip op de horizon en bedenken de juiste route om daar te komen.

gg

IT-Value is een in 2009 opgerichte IT-dienstverlener. Onze missie is kort maar krachtig: jou helpen om IT zo doeltreffend mogelijk in te zetten. Met onze kennis en expertise overbruggen wij de kloof tussen vraag en aanbod, die op het gebied van IT regelmatig ontstaat bij organisaties. Dat doen wij door te inspireren, te adviseren en te begeleiden.

We stellen de juiste vragen, luisteren goed en passen onze inhoudelijke kennis toe om jouw verhaal te vertalen naar de best passende IT-oplossing.

Ons team is gevarieerd, waardoor we alle kennis in huis hebben om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Kwaliteit is voor ons zeer belangrijk. En dat bereiken we door ons werk met veel plezier en passie uit te voeren!

Onze kernwaarden

Wij dragen onze missie uit met vier kernwaarden:

  • Fair: we geloven in eerlijkheid
  • Bijters: alleen beter is goed genoeg, we gaan voor jou door het vuur
  • Klare taal: communicatie zodat je ons snapt en het vonkje overslaat
  • Familie: respect voor elkaar, samen staan we sterk!

Waarin zijn wij uniek?

Wij hanteren een unieke methodiek waarin wij samen met jou het fundament leggen dat bepalend is voor het succesvolle eindresultaat. We zijn niet bang om kritische vragen te stellen of terug te gaan naar de tekentafel om er zeker van te zijn dat de oplossing echt bij jou past.

We are in IT together!

Wij staan naast jou en zijn samen verantwoordelijk voor het realiseren van jouw IT-doelstellingen.

Samengevat: wij maken jouw werk makkelijker!

Zakendoen met IT-Value betekent altijd een kennismaking met de IT-Value werkwijze. Onze aanpak onderscheidt zich door de eenvoud, maar is zeer effectief en te gebruiken in iedere situatie.

Maak kennis met onze kijken, denken, doen en werken methodiek!

Zoals bij ieder project is er altijd een begin en een eind. De kunst is om snel en gecontroleerd naar het doel toe te werken, zonder dat daarbij de kwaliteit wordt beïnvloed.

Onze experts weten vanuit hun ervaring en kennis de juiste balans te vinden. Dit doen we aan de hand van de volgende vier stappen:

Kijken

Kijken

In deze fase willen wij jou graag inspireren en met jou de rode stip op de horizon bepalen. In een workshop nemen we je mee op reis door de ICT-ontwikkelingen die de markt rijk is en bepalen samen de gewenste verandering. We helpen bij het formuleren van de visie en strategie, of bij het rechtvaardigen van de verandering met behulp van een Business Case, projectrechtvaardiging of Proof of Concept.

Denken

Denken

In deze fase leggen we het fundament van de verandering. We leggen samen de ideeën vast in een Functioneel Ontwerp en/of Technisch Ontwerp. En we stippelen de route uit in een Plan van Aanpak. Het bestaande technische fundament kunnen we in kaart brengen met een Health Check en het nieuwe fundament bereiden we voor met een Proof of Production.

Doen

Doen

In deze fase beginnen we met het bouwen van de oplossing. We beginnen klein met een starterpack, of doorlopen met jou gefaseerd de stappen bouwen, testen, accepteren en migreren. We helpen met de adoptie van de verandering en nieuwe technieken door de mensen in jouw organisatie.

Doen

Werken

In deze fase gaan we de verandering beheren en verbeteren door te innoveren. We zijn beschikbaar om de specialisten in jouw organisatie te ondersteunen bij calamiteiten of door regelmatig te sparren over nieuwe ontwikkelingen. We helpen de IT in jouw bedrijf continu te verbeteren.

Meer weten?

Wij zijn trots op onze klanten, partners, medewerkers en werkzaamheden. En wij vertellen jou daar graag over.

→ Meer over onze diensten → Ontdek onze kennisgebieden → Ontmoet onze professionals

Enthousiast geworden?

Bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 naar 0315 681 238 of bekijk onze contactpagina voor andere mogelijkheden.

Blijf up-to-date.

Volg onze LinkedIn pagina voor het laatste nieuws.